Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Οι Πατρινοί θεατρόφιλοι έδωσαν το παρών στον "Οθέλλο" του Αιμίλιου Χειλάκη με τον Γιάννη Μπέζο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Πατρινοί θεατρόφιλοι έδωσαν το παρών ...

Η παράσταση επαναλαμβάνεται απόψε Τετάρτη 30/6/2021 στις 21.30 στο Εργοστάσιο Τέχνης "Θάνος Μικρούτσικος", στην Ακτή Δυμαίων

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν οι παραστάσεις θεάτρου στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2021, με τον «Οθέλλο» του William Shakespeare, να κάνει την αρχή το βράδυ της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021, στον υπαίθριο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικους», στην Ακτή Δυμαίων, ο οποίος αποτελεί και την «Κεντρική Σκηνή» των φετινών εκδηλώσεων.

Οι φίλοι του θεάτρου γέμισαν – τηρώντας το πρωτόκολλο – το χώρο και είχαν την τύχη να απολαύσουν μία εξαιρετική παράσταση, μέσα από την σκηνοθετική ματιά των Αιμίλιου Χειλάκη - Μανώλη Δούνια, με τον Γιάννη Μπέζο στον ομώνυμο ρόλο. Επί σκηνής ξετυλίχθηκε η ιστορία ενός παράφορου έρωτα που αντιβαίνει σε φυλετικές, ηλικιακές και κοινωνικές διαφορές και συνάμα μία τραγωδία για τη ζήλια, την προδομένη εμπιστοσύνη και το φόβο για οτιδήποτε ξένο και διαφορετικό.

Την παράσταση παρακολούθησε και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων ενώ η κυρία Γεροπαναγιώτη συνομίλησε στο τέλος τόσο με τον Αιμίλιο Χειλάκη όσο και με τον Γιάννη Μπέζο, τους οποίους και συνεχάρη.

Η παράσταση σε μετάφραση Διονύση Καψάλη και σε πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Καμαρωτού, να υπενθυμίσουμε, πως επαναλαμβάνεται απόψε Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» στις 21.30.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι, ο Γιάννης Μπέζος (Οθέλλος), ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ιάγος) και η Μυρτώ Αλικάκη (Αιμιλία). Βραβάντιος ο Κώστας Κορωναίος, Κάσσιος ο Αλέξανδρος Βάρθης, Δυσδαιμόνα, η Μάιρα Γραβάνη.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Κρις Ραντάνοφ, Μανώλης Δούνιας, Ελευθερία Κοντογεώργη, Νίκος Τσιμάρας.

Σύλληψη σκηνικού χώρου: Αιμίλιος Χειλάκης

Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Κατερίνα Χάρου

Κοστούμια: Makis Tselios Atelier

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Βοηθός Σκηνοθετών: Νίκος Τσιμάρας

Artwork: Πέτρος Παράσχης

Αγωγή Λόγου: Ηλίας Παπαθανασίου.

*Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά από το viva.gr και στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου 11.00 – 16.00.

Γενική είσοδος 20 €, φοιτητικό, ανέργων, άτομα ηλικίας άνω των 65, 15 €.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture