Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 16χρονος Λάμπρος από τη γειτονική Ηλεία χόρεψε σύγχρονο και πήρε 4 "ναι" από τους κριτές

Ο 16χρονος Λάμπρος από τη γειτονική Ηλεί...

Στο διαγωνιστικό σώου "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" στο επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, στον ΑΝΤ1

Στο επεισόδιο του διαγωνιστικού σώου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στο κανάλι του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ των 4 κριτών είναι και ο Πατρινός σώουμαν, ερμηνευτής και μίμος Τάκης Ζαχαράτος, είδαμε το περασμένο Σάββατο 18/2/2022 μία εξαιρετική χορευτική συμμετοχή από ένα 16χρονο αγόρι από την γειτονική Ηλεία.

Ο λόγος για τον αυτοδίδακτο στο σύγχρονο χορό, Λάμπρο Μπιντάκο από την περιοχή Καλλιθέα Ηλείας, ένα μικρό χωριό του γειτονικού νομού που αριθμεί μόλις 200 κατοίκους. Ο Λάμπρος που όπως είπε χορεύει και στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο όπου τους βοηθά μία δασκάλα χορού, εξέπληξε τους κριτές που του έδωσαν 4 «ναι» και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση και θα ξαναεμφανιστεί στο σώου. «Σου βάζω ναι πάνω απ’ όλα για το μήνυμα που εκπέμπει η προσπάθεια σου» του είπε ο εκ των κριτών, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο νεαρός Λάμπρος όπως είπε αγαπά πολύ το χορό, έχει την αμέριστη στήριξη των γονιών του ενώ βοηθά και τον πατέρα του που είναι κτηνοτρόφος και έχει 100 πρόβατα στο χωριό.

Παρά τις ελλείψεις που είδαμε να έχεις, θεωρούμε πως έχεις τις βάσεις να κάνεις σπουδαία πράγματα στο μέλλον, είπαν τέλος στον χαμογελαστό Λάμπρο οι κριτές και κάτι μας λέει πως θα συνεχίσει και θα φτάσει ψηλά στο δημοφιλές σώου "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight