Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται στις 24 Μαρτίου 2022 το παιδικό ανιμέισον φιλμ "Τα κακά Παιδιά"

Έρχεται στις 24 Μαρτίου 2022 το παιδικό ...

Το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Tulip, το παιδικό φιλμ ψηφιακού ανιμέισον «Τα Κακά Παιδιά – The Bad Guys», μια κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων από την DreamWorks Animation, βασισμένη στη διάσημη σειρά βιβλίων του Αυστραλού Άαρον Μπλέιμπι που είναι & εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία.

Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα.

Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Οι δημιουργοί της ταινίας δούλεψαν σκληρά για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα γοήτευε τους μικρούς θεατές, αλλά και που θα «έπαιζε» με τις σεναριακές ιδέες γύρω από τα όρια του τυπικά «καλού» και των στερεότυπων του «κακού». Μάλιστα άντλησαν έμπνευση από τις σκηνές δράσης και το χιούμορ των ταινιών του Στίβεν Σόντερμπεργκ, του Κουέντιν Ταραντίνο και του Γκάι Ρίτσι.

Το χαριτωμένο όπως φαίνεται φιλμ, το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Το στούντιο της Dreamworks που είναι μία σταθερή αξία στα κινούμενα σχέδια, επιστράτευσε τις φωνές γνωστών σταρ όπως ο Σαμ Ρόκγουελ, η Awkwafina, ο Μαρκ Μάρον, ο Κραίγκ Ρομπινσον και ο Ρίτσαντ Αγιοάντε για να δώσουν ζωή στους υπέροχους ήρωες που χρησιμοποιούν τα κλασικά στερεότυπα για το καλό και το κακό και να τα ανατρέψει, προσφέροντας έτσι μια απολαυστική κωμωδία για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Το σενάριο υπογράφει ο Ίθαν Κόεν (Tropic Thunder, Madagascar: Escape 2 Africa).

Σκηνοθετεί ο Πιερ Περιφέλ (animator στο «Kung Fu Panda»).

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ακούγονται οι:

ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ:  Κατερίνα Τσάβαλου

ΛΥΚΟΣ: Ντένης Μακρής

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ: Άγγελος Λιάγκος

ΦΙΔΗΣ: Χάρης Γρηγορόπουλος

ΠΙΡΑΝΧΑ: Θάνος Λέκκας.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η ταινία θα βγει στις 22 Απριλίου 2022.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture