Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα ταινία της Pixar, "Πάντα στο Κόκκινο" από 10/3 στις Ελληνικές αίθουσες

Η νέα ταινία της Pixar, "Πάντα στο ...

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα

Η Pixar επιστρέφει με μία νέα ταινία, με τίτλο «Πάντα στο Κόκκινο – Τurning Red” και αυτή τη φορά βάζει στο επίκεντρο τους ξεκαρδιστικούς και αναπόφευκτους μπελάδες της εφηβείας πουαναστατώνουν την ηρωίδα της ταινίας και τον περίγυρό της. Σε αυτή τη νέα διασκεδαστική, πρωτότυπη και συγκινητική ταινία, ένα υποδειγματικό 13χρονο κορίτσι προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το εκρηκτικό alter ego της, ένα τεράστιο κόκκινο πάντα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Domee Shi, που μας χάρισε το αριστουργηματικό μικρού μήκους «Bao», σκηνοθετεί με χιούμορ και τρυφερότητα μια πρωτότυπη κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η νεαρή ηθοποιός Rosalie Chiang δανείζει τη φωνή της στην Mei Lee, μια 13χρονη έφηβη που εντελώς ξαφνικά μεταμορφώνεται σε γιγάντιο κόκκινο πάντα κάθε φορά  που ενθουσιάζεται (πράγμα που συμβαίνει ΠΑΝΤΑ).

Η Sandra Oh (“The Chair,” “Killing Eve”) δίνει τη φωνή της στην υπερπροστατευτική, αν όχι κάπως αυταρχική μητέρα της Mei Lee, την Ming, που μπλέκει συνεχώς στα πόδια της κόρης της—ότι χειρότερο, δηλαδή, μπορεί να συμβεί σε μια έφηβη.

Η νέα ταινία των Disney και Pixar «Πάντα στο Κόκκινο» που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 10 Μαρτίου 2022, είναι όπως προείπαμε σε σκηνοθεσία της Domee Shi, που κέρδισε Όσκαρ το 2018 για την μικρού μήκους ταινία της, “Bao.”

Παραγωγή: Lindsey Collins.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture