Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο σταρ Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον εμβληματικό συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν

Ο σταρ Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον ...

Σε μία βιογραφική ταινία, παραγωγή της πλατφόρμας του Netflix, με τίτλο «Maestro»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Μπόμερ - Matt Bomer βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο καστ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας της πλατφόρμας του Netflix, «Maestro», για τον θρυλικό  μαέστρο και συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν - Leonard Bernstein (1918-1990). 

Ο σταρ Μπράντλεϊ Κούπερ όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, θα υποδυθεί τον εμβληματικό συνθέτη. Σύμφωνα με το deadline  αν κλείσει η συμφωνία, ο Ματ Μπόμερ  θα προστεθεί στο καστ μαζί με την Κάρεϊ Μάλιγκαν - Carey Mulligan, η οποία θα υποδυθεί τη Χιλιανή σύζυγο του συνθέτη,  Φελίσια Moντελέγκρε, και τον Τζέρεμι Στρονγκ -Jeremy Strong.

Οι θρυλικοί σκηνοθέτες Μάρτιν Σκορτσέζε και Στίβεν Σπίλμπεργκ θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη του «Τζόκερ», Τοντ Φίλιπς και τους Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ (Kristie Macosko Krieger), Φρεντ Μπέρνερ (Fred Berner) και Έιμυ Ντέρνινγκ (Amy Durning).


Ο 47χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ είναι έτοιμος να καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη όπως είχε κάνει και στο «Ένα αστέρι γεννιέται», ενώ έγραψε και το σενάριο της ταινίας μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο του «Spotlight, όλα στο φως», Τζος Σίνγκερ - Josh Singer. 

Η ταινία θα ασχοληθεί με την καριέρα και την ζωή του Οσκαρικού συνθέτη, ο οποίος δούλεψε σε μεγάλα έργα του Μπροντγουέι όπως το «West Side Story», ενώ έγραψε μουσική για κλασικές ταινίες όπως το «On the Waterfront – Το Λιμάνι της αγωνίας». 

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν μία μέρα ο μαέστρος της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης αρρώστησε και χωρίς πρόβα στα 25 του, ανέλαβε να την διευθύνει.  Τα πήγε τόσο καλά που την επόμενη μέρα, έγινε  πρωτοσέλιδο στους New York Times. 

Μέσα στην ταινία θα ξετυλιχθεί και η υπέροχη αλλά περίπλοκη ιστορία του γάμου του σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η μόνη γνωστή τοποθεσία για τα γυρίσματα προς το παρόν είναι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, τα οποία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο. 

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture