Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Χαμός» με παλιό τραγούδι των Nirvana λόγω του νέου Batman που θυμίζει Kurt Cobain

«Χαμός» με παλιό τραγούδι των Nirvana λό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το «Something In The Way» από τα nineties αναβίωσε και κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το είδωλο της μυθικής αμερικάνικης μπάντας των Nirvana, Kurt Cobain χάθηκε το 1994, αλλά ο αυτόχειρας ερμηνευτής και κιθαρίστας «ξαναζεί» χάρη στο hit που ακούγεται στην καινούρια ταινία του Batman. Oπως μαθαίνουμε μέσω Billboard, έρευνες δείχνουν πως το τραγούδι των Nirvana «Something In The Way» από το άλμπουμ του 1991 «Nevermind» έχει παρουσιάσει μεγάλη άνοδο στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Το κομμάτι ακούγεται δυο φορές στο φιλμ,  ενώ συνοδεύει και τα trailers που προηγήθηκαν της πρεμιέρας. Έτσι, το τραγούδι κέρδισε το  3.1 εκατομμύριο on-demand streams στην Αμερική κατά τις τέσσερις πρώτες ημέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις 4 Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 734% συγκριτικά με το προηγούμενο τετραήμερο. Το διάστημα 6-7 Μαρτίου το τραγούδι είχε 880.000 στριμαρίσματα και την επόμενη κιόλας ημέρα έφτασε το 1.5 εκατομμύριο.  Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και φαίνεται πως η δήλωση του σκηνοθέτη Matt Reeves πως επηρεάστηκε από τον Kurt Cobain στη δημιουργία του χαρακτήρα τού Ρόμπερτ Πάτινσον επηρέασε τους θαυμαστές του super ήρωα.

Όπως δήλωσε μετέτρεψε το Batman σε κάποιον που έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία και έγινε απόκληρος. «Έτσι, άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου και σταδιακά δημιουργήθηκε αυτή η εκδοχή του Kurt Cobain» εξήγησε.  Τότε ήταν που έκρινε πως ο Robert Pattinson ήταν ιδανικός για τον ρόλο ώστε  να εκφραστεί η ευαλωτότητα, η απελπισία αλλά και η δύναμή του Batman. 

 Μήπως αυτός ο τύπος είναι κάποιος δύστροπος, ριψοκίνδυνος και εθισμένος στα ναρκωτικά; αναρρωτήθηκε. Και η αλήθεια είναι πως όντως έχει μια κάποια εξάρτηση. «Το ναρκωτικό του είναι η ορμή του προς την εκδίκηση. Είναι σαν ένας Batman Kurt Cobain» κατέληξε.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View