Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον... Θεό οι τιμές airbnb για το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς- Κλεισμένα όλα τα φθηνά καταλύματα

Πάτρα: Στον... Θεό οι τιμές airbnb για τ...

Την ίδια ώρα που τα ξενοδοχεία στην Πάτρα ζουν για άλλη μια φορά τον εφιάλτη των ανύπαρκτων κρατήσεων ενόψει του Καρναβαλιού, η γνωστή πλατφόρμα Airbnb ζει ημέρες δόξας

Την ίδια ώρα που τα ξενοδοχεία στην Πάτρα ζουν για άλλη μια φορά τον εφιάλτη των ανύπαρκτων κρατήσεων ενόψει του Καρναβαλιού, η γνωστή πλατφόρμα Airbnb ζει ημέρες δόξας. Για το τριήμερο 4-6 Μαρτίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή της αποκριάς) όχι απλώς έχουν γίνει άπειρες κρατήσεις, αλλά η ζήτηση έχει εκτοξεύσει τις τιμές σε όλο το εύρος της περιοχής της Πάτρας, από το Ρίο έως το Μονοδένρι και Καμίνια.

Εκεί που το τριήμερο 27-29 Φεβρουαρίου μπορείς να βρεις κατάλυμα στην Πάτρα ακόμη και από 27 ευρώ τη βραδιά, το επόμενο ακριβώς τριήμερο, αυτό της αποκριάς οι τιμές εκτοξεύονται στα 230, 300 και 400 ευρώ ανά βραδιά στα εναπομείναντα καταλύματα.

Αυτό συμβαίνει προφανώς επειδή τα φθηνά καταλύματα κλείστηκαν από νεολαίους κατά κύριο λόγο, που θα έρθουν για το τριήμερο και επιθυμούν φθηνή και αυτόνομη διαμονή (πράγμα που σημαίνει και συνωστισμό σε δρόμους και μαγαζιά) ενώ ο τουρισμός υψηλότερων εισοδημάτων που προτιμάει τα ξενοδοχεία εξακολουθεί να αγνοείται.

Δείτε τους πίνακες με τις τιμές.

Οι τιμές την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου:

Οι τιμές την εβδομάδα του Καρναβαλιού:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις