Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξενοδόχοι σε απόγνωση- Δεν κινείται τίποτα για το Καρναβάλι

Πάτρα: Ξενοδόχοι σε απόγνωση- Δεν κινείτ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Δεν υπάρχουν κρατήσεις στα καταλύματα

 Πρωτοφανής είναι πτώση της κίνησης στα ξενοδοχεία της Πάτρας, ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα καταλύματα τόσο μέσα στην Πάτρα όσο και πέριξ αυτής, δεν έχουν κρατήσεις. Η απόφαση να μη διεξαχθούν ούτε φέτος καρναβαλικές παρελάσεις και εκδηλώσεις υπό το φόβο της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού αποτελεί για τους εκδρομείς ανασταλτικό παράγοντα.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση ή ενδιαφέρον για να έρθει ο κόσμος το τριήμερο της Αποκριάς στην Πάτρα. Από  την στιγμή που δεν γίνεται παρέλαση, κάποιες εκδηλώσεις που θα γίνουν δεν είναι ικανές να προσελκύσουν επισκέπτες» αναφέρει στο thebest.gr ο ξενοδόχος Ηλίας Μεντζελόπουλος. «Το παράλογο της ιστορίας είναι ότι από τη μια, τα κλαμπ, τα μπουζούκια και γενικότερα τα κέντρα διασκέδασης, αφέθηκαν ελεύθερα με όρθιους και θα είναι ο ένας πάνω στον άλλον, και από την άλλη, η παρέλαση που γίνεται σε ανοιχτό χώρο, δεν θα γίνει».

Πριν την απαγόρευση των παρελάσεων του Καρναβαλιού, είχε παρατηρηθεί μια αυξημένη κινητικότητα από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ετοίμαζαν εκδρομές προς την Πάτρα, ειδικά την τελευταία Κυριακή, ωστόσο και αυτό, με τις νέες εξαγγελίες έπαψε να υπάρχει. «Σταμάτησε όλο το ενδιαφέρον που υπήρχε. Ο κόσμος που έρχεται οργανωμένα από διάφορα μέρη της χώρας, έρχονται για να δουν κάτι, στην προκειμένη περίπτωση, την παρέλαση. Οι περισσότεροι δεν είναι νεολαία που θα πάει στα μπαράκια να διασκεδάσει» εξηγεί ο κ. Μεντζελόπουλος.

Η κίνηση στα ξενοδοχεία, όπως λέει ο κ. Μεντζελόπουλος, μπορεί να έχει μια ελάχιστη άνοδο σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν θα είναι άξια αναφοράς. «Ευελπιστούμε, να πέσουμε έξω στις προβλέψεις μας, με δεδομένο όσα μέχρι στιγμής βλέπουμε, και από την άλλη εβδομάδα να δούμε μια έστω μικρή κίνηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις