Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

To Vanity Fair διάλεξε τους κορυφαίους stars του 2022 με οκτώ διαφορετικά εξώφυλλα!

To Vanity Fair διάλεξε τους κορυφαίους s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολυαναμενόμενο κάθε χρόνο το The Hollywood Issue που πιάνει τον παλμό της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας

To εμβληματικό περιοδικό των διασημοτήτων Vanity Fair επιλέγει τους 8 κορυφαίους stars του 2022 για το καθιερωμένο του, ετήσιο τεύχος «The Hollywood Issue» που κυκλοφορεί με οκτώ διαφορετικά εξώφυλλα και ισάριθμες συνεντεύξεις. Μπένεντικτ Κάμπερμπατς,  Νικόλ Κίντμαν,  Άντριου Γκάρφιλντ, Πενέλοπε Κρουζ,  Κρίστεν Στιούαρτ, η Μισέλ Tζέι Ροντρίγκεζ,  Σίμου Λιου και  Ίντρις Έλμπα πόζαραν σε υπερρεαλιστικά σκηνικά των εικαστικών και φωτογράφων Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari, ντυμένοι βέβαια με την τελευταία λέξη της μόδας. Γιατί όμως προτιμήθηκαν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες;

-Ο βρετανός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει να προβάλλει ίσως την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του στο δραματικό γουέστερν χαρακτήρων «Εξουσία του Σκύλου», για την οποία φλερτάρει με το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου. Στο εξώφυλλο εμφανίζεται με μπλουζάκι Calvin Klein, παντελόνι και αθλητικά Balenciaga.

-Η Νικόλ Κίντμαν κέρδισε τα στοιχήματα απέναντι σε όσους πολέμησαν την επιλογή της ως Λουσίλ Μπολ στη βιογραφική ταινία «Βeing Τhe Ricardos» αποσπώντας μάλιστα υποψηφιότητα για Όσκαρ. Όπως δηλώνει η ίδια ακόμα προσεγγίζει τους ρόλους σαν πρωτοετής φοιτήτρια θεατρικών σπουδών. Φωτογραφήθηκε με άκρως αποκαλυπτικό και μικροσκοπικό σύνολο Miu Miu.

 -Ο Άντριου Γκάρφιλντ είναι υποψήφιος για το Α' Ανδρικό Όσκαρ με το μιούζικαλ «Tick, Tick... Boom!». Φοράει κοστούμι Louis Vuitton σε έντονο φούξια.

-Η Πενέλοπε Κρουζ, χρίζεται ακόμα μια φορά οσκαρική πρωταγωνίστρια με το συγκινητικό «Παράλληλες Μητέρες» χάρη στην όγδοη συνεργασία της με τον αγαπημένο της Αλμοδόβαρ. Πόζαρε με λευκό mini dress Chanel.

Κρίστεν Στιούαρτ η οποία διεκδικεί το Όσκαρ Α' Γυναικείου ενσαρκώνοντας τη θλιμμένη Λαίδη Νταϊάνα στο «Spencer» ομολογεί πως είναι μια indie actor στην ψυχή παρά το εμπορικό της παρελθόν . Φωτογραφήθηκε με μαγιό και κοσμήματα Chanel και τζιν Levi’s.

-Η Μισέλ Tζέι Ροντρίγκεζ, η πρώτη τρανς ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για το σήριαλ «Pose» είναι μια κατηγορία μόνη της. Ντύθηκε με Area και σανδάλια Tom Ford

-Ο Σίμου Λιου υποδύεται  τον πρώτο Ασιάτη υπερήρωα της Marvel στο «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών». Φορεάει Dior Men και ρολόι Rolex.

Ίντρις Έλμπα απογείωσε την καριέρα του με το «Luther» αλλά καταπιάνεται εξαιρετικά και με τη μουσική. Φόρεσε Versace και αθλητικά New Balance. 

Styling Katie Grand- Set design Stefan Beckman

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View