Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Jacquemus: H «πληρωμένη» απάντηση του διάσημου σχεδιαστή σε πελάτισσα hater των ομοφυλοφίλων

Jacquemus: H «πληρωμένη» απάντηση του δι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολύ ερωτευμένος με το σύζυγό του και πάντα απίστευτα ωραίος, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Κούκλος και ένα από τα πιο επιδραστικά και δημοφιλή ονόματα της νέας γενιάς στη γαλλική σκηνή της μόδας, ο Jacquemus έχει συνδέσει το όνομά του με τις τσάντες μινιατούρες, τα εκτυφλωτικά χρώματα, τα πελώρια ψάθινα καπέλα και τις εξοχές της πατρίδας του. Είναι από εκείνους που μοιράζονται στα social media προσωπικές στιγμές και αρκετές φορές έχει υποστηρίξει ανοιχτά το σεξουαλικό του προσανατολισμό ενώ είναι πολύ διαχυτικός με το σύζυγό του Μάρκο.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε ακόμα μια ανάρτηση όπου φαίνονται αγκαλιασμένοι μπροστά στο εμβληματικό, φουτουριστικό κτίριο Bubble κοντά στις Κάννες. Η εν λόγω φωτογραφία όμως μάλλον εξόργισε κάποιους οι οποίοι άρχισαν να του επιτίθενται και να γράφουν δεκάδες σχόλια μίσους κάτω από την εικόνα. Ο ίδιος δεν πτοήθηκε και απάντησε σε κάθε έναν ξεχωριστά. Μάλιστα μια γυναίκα που του έγραψε «Δεν θέλω πια την τσάντα σου» ο Jacquemus της απάντησε: «Όχι, η τσάντα μου δεν θέλει εσένα».

Και κατέληξε αποστομωτικά: «Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν  ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία». «Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικάει! Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης»έγραψε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View