Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μαρία Σάκκαρη στο Marie Claire: Δήλωσε γεννημένη μαχήτρια και επόμενο πρόσωπο των ρολογιών Dior

Μαρία Σάκκαρη στο Marie Claire: Δήλωσε γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις διαφημίζει ήδη την Porsche και μεγαλύτερο όνειρό της είναι βέβαια να κερδίσει τουρνουά Grand Slam

Το ελληνικό Marie Claire φωτογράφισε τη Μαρία Σάκκαρη πριν από το Australian Open επισημαίνοντας πως όλα γύρω της μοιάζουν να είναι συντονισμένα στον υπερθετικό βαθμό: η προσπάθεια, η συνέπεια, η επιμονή, οι νίκες, η ταχύτητα, η ευγένεια, η κομψότητα. Μέλος πλέον του Top 10 των κορυφαίων τενιστριών στον κόσμο, αποκάλυψε πρόθυμα γιατί η φωτογράφηση του εξωφύλλου με κομμάτια από την Cruise συλλογή του Dior ( με εμπνευση την αρχαία Ελλάδα) δεν είναι καθόλου τυχαία  καθώς η ίδια θα γίνει ένα από τα πρόσωπα της Dior Watches.

Όπως εξηγεί η ελληνίδα πρωταθλήτρια «το να είμαι πρέσβειρα του οίκου για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανέκαθεν λάτρευα τη μάρκα και έχω φορέσει κομμάτια Dior σε πολλές περιστάσεις. Βρίσκω ότι πάντα υπάρχει κάτι που ταιριάζει στην εκάστοτε υποχρέωσή μου, είτε αυτή είναι μια τελετή απονομής βραβείων είτε η ζωή μου στο δρόμο, καθώς είμαι υποχρεωμένη να ταξιδεύω διαρκώς. Αγαπώ τη μόδα και πάντοτε αναζητώ καινούρια πράγματα που να με κάνουν να νιώθω ευχάριστα φορώντας τα. Από την άλλη, ο Dior είναι ένας οίκος που βρίσκεται σε μόνιμη αναζήτηση του τέλειου και της κομψότητας.». Το καλοκαίρι του 2021, η Μαρία ήταν εξάλλου ανάμεσα στους καλεσμένους του οίκου στο Καλλιμάρμαρο, φορώντας δημιουργία της Μαρία Γκράτσια Κιούρι: «Παρευρέθηκα στην επίδειξη και πραγματικά με συνεπήρε η δύναμη της έμπνευσης. Το Παναθηναϊκό Στάδιο σημαίνει πολλά για την πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας, αλλά και για εμένα, καθώς το νιώθω ως μέρος της ανατροφής μου. Με τον τρόπο του ο γαλλικός οίκος δόξασε τον αθλητισμό ήταν μια πραγματικά συγκλονιστική εκδήλωση. Γι’ αυτό και βρίσκω συναρπαστικές τις προοπτικές που ανοίγονται για εμένα σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας. Δεν βλέπω την ώρα να συμμετάσχω στα μελλοντικά εγχειρήματα του Dior και να δω πού θα μπορούσε να μας οδηγήσει αυτή η σχέση».

Εχει όμως συνδέσει το όνομά της και με μια από τις υπερπολυτελείς  εταιρείες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, την Porsche. Όπως λέει:«Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με κάποια συγκεκριμένα brand – και η Porsche ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτά. Με κάνει υπερήφανη που συνδέομαι με ένα όνομα ταυτόσημο με την τεχνολογική -και όχι μόνο- υπεροχή. Η οδήγηση είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω πάθος με τα αυτοκίνητα, γι’ αυτό και όταν είμαι στην πατρίδα και κινούμαι με τη δική μου Porsche, νιώθω πραγματικά ζωντανή. Η αίσθηση της μετακίνησης με ένα τόσο προηγμένο όχημα δεν συγκρίνεται με τίποτα παρόμοιο και γι’ αυτό νιώθω τυχερή που μπορώ να πηγαινοέρχομαι από το σπίτι μου στην προπόνηση καθημερινά με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, που συνδυάζει την αδρεναλίνη με την ασφάλεια. Επιπλέον, είναι μια μάρκα που ωθεί τους ανθρώπους να επιδιώκουν την εκπλήρωση των ονείρων τους, οπότε γι’ αυτό και μόνο προαισθάνομαι ότι έχουμε πολλά να κάνουμε από κοινού με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Νιώθω ότι η Porsche, ακριβώς επειδή όσοι σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τα αυτοκίνητά της αναζητούν την τελειότητα, στηρίζει κι εμένα, καθώς ταξιδεύω προς την κορυφή».

Η συνέντευξη περιείχε βέβαια και τένις:

«Το τένις, ξεκάθαρα, με διέπλασε, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Γενήθηκα μαχήτρια, το φυσικό μου είναι να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου ταιριάζει, οπωσδήποτε, με την ιδιότητά μου ως επαγγελματία τενίστριας». Όπως διαμήνυσε πρόσφατα στο Twitter: «Πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο μεγάλος είναι ο άθλος μιας γυναίκας που κατορθώνει να φτάσει στο Top 10 σε ηλικία 26 – και όχι 20 ετών. Τότε που κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω, εγώ και οι άνθρωποι που έχω κοντά μου πιστεύαμε σε εμένα».

Διαβάσαμε επείσης μεταξύ όσων είπε: «Το μεγάλο μου όνειρο είναι να κερδίσω ένα τουρνουά Grand Slam». « Η μαμά μου ήταν ανέκαθεν η Νο 1 υποστηρίκτριά μου, από την πρώτη μέρα. Γι’ αυτό και θεωρώ πως η μητέρα μου αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο μερίδιο απ’ ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου». 

(Συνέντευξη Βασίλης Τσακίρογλου-Φωτογραφίες: ècoute chèrie-  Επιμέλεια: Louis Portejoie)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View