Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Η πρώτη...

Η γνωριμία και η εξομολόγηση για τον ερχομό των διδύμων

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν οι Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, «Προσωπικά» στην ΕΡΤ.

Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία του, αλλά και τον ερχομό των διδύμων μωρών του , πριν από τέσσερις μήνες, που άλλαξε τη ζωή του.«Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα, είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή» είπε ο ταλαντούχος συνθέτης για την γνωριμία με την Όλγα Κεφαλογιάννη με την πολιτικό να αναφέρει:

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».

Στη συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα, αλλά και στα μωράκια της που είναι σήμερα τεσσάρων μηνών.

«Τα μωρά μας είναι τεσσάρων μηνών. Τα ονόματά τους δεν τα λέμε ακόμα, απλά μπορούμε να πούμε πως θα τηρήσουμε την παράδοση. Ο Μίνως και όλη η διάθεσή του, όχι απλώς να είμαστε μαζί, αλλά να μπορούμε να μοιραστούμε και με άλλους όλο αυτό που μας έδωσε, εννοώντας δύο παιδιά δικά μας. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει σαν κεφάλαιο και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα πει πως μάλλον δεν θα έχω και άλλο περιθώριο. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Χαίρομαι πάρα πολύ, θεωρώ τεράστια ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα στη ζωή.

Θεωρώ ότι ένας άντρας ξυπνάει ακόμα περισσότερο την επιθυμία αυτή. Δεν βρίσκω τη μητρότητα μόνο αποκομμένη ως κάτι που θέλει και το νιώθει μια γυναίκα ως μία δικιά της προσωπική ολοκλήρωση. Το βρίσκομαι ακόμα πιο σημαντικό όταν η μητρότητα έρχεται ως συμπλήρωμα μίας σχέσης και μίας διάθεσης να είσαι με έναν άλλο άνθρωπο και να κάνεις μαζί οικογένεια και να περάσεις τις αρχές και τις αξίες που είχες και τα βιώματα που είχες και εσύ ως παιδί στην δική σου οικογένεια. Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή όχι για να τα μάθουμε εμείς, αλλά για να μας μάθουν και εκείνα πράγματα.

Όταν πήρα τα μωρά στα χέρια μου ήταν το συγκλονιστικότερο συναίσθημα που έχω νιώσει στη ζωή μου, ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα να προσθέτει:

«Εγώ ήμουν εκεί την ώρα που γεννούσε, ήμουν δίπλα της, είχα βάλει μουσικές που έχω γράψει. Είναι σαν θαύμα, ενώ δεν είναι θαύμα. Το παρακολουθείς 9 μήνες, αλλά την ώρα που βγαίνουν τα μωρά εκεί υποκλίνεσαι, είναι κάτι συγκλονιστικό. Είναι ότι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο απόσπασμα από την κοινή συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight