Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπεν Άφλεκ είπε πως η δημόσια εικόνα του τον ενόχλησε μόνο όταν την είδαν τα παιδιά του

Ο Μπεν Άφλεκ είπε πως η δημόσια εικόνα τ...

Σε συνέντευξη του στους Los Angeles Times, ανέφερε, «έφτασα σε ένα σημείο όπου [η αντίληψη του κοινού] ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που είμαι που σταμάτησα να διαβάζω & να νοιάζομαι»

Ο Αμερικανός σταρ του κινηματογράφου Μπεν Άφλεκ ασχολείται μόνο με τις γνώμες που έχουν σημασία: αυτές των τριών παιδιών του.

Ο 49χρονος ηθοποιός μίλησε για τη δημόσια εικόνα του σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, εξηγώντας ότι ο τρόπος που τον παρουσίαζαν τα Μέσα ενημέρωσης δεν τον ενοχλούσε μέχρι που άρχισαν όλα αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά του.

«Έφτασα σε ένα σημείο όπου [η αντίληψη του κοινού] ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που είμαι που σταμάτησα να διαβάζω και σταμάτησα να νοιάζομαι», είπε. «Αλλά μετά, καθώς τα παιδιά μου μεγάλωσαν και άρχισαν να βλέπουν μόνα τους το διαδίκτυο, αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι».

 «Ακόμα και το “μιμίδιο” "Sad Affleck" - αυτό ήταν αστείο για μένα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει νιώσει έτσι σε μία κατάπτωση. Αλλά μετά τα παιδιά μου θα το δουν και σκέφτηκα: "Α, θα σκεφτούν ο μπαμπάς είναι βασικά λυπημένος ή πρέπει να ανησυχούμε για αυτόν;". Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο», εξήγησε ο Άφλεκ.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος μιλούσε ανοιχτά για τις μάχες του με τον αλκοολισμό όλα αυτά τα χρόνια, είπε στην εκπομπή Good Morning America τον περασμένο μήνα ότι «η ζωή μου είναι καλύτερη και είμαι πιο χαρούμενος όσο περισσότερο βρίσκομαι κοντά στα παιδιά μου».

Αυτό το διάστημα προβάλλεται η νέα ταινία σε σκηνοθεσία Τζορτζ Κούνει, «The Tender bar» όπου πρωταγωνιστεί ο Άφλεκ και λέγεται πως δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight