Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ, «The Tender Bar»

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινί...

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου παρουσία του γκριζομάλλη σταρ Κλούνεϊ

Το καινούριο φιλμ με τίτλο «The Tender Bar», το οποίο σκηνοθέτησε ο 60χρονος σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι η ιστορία ενός μικρού αγοριού, ο οποίος αναζητά μία πατρική φιγούρα να θαυμάσει και να ακολουθήσει τα ίχνη της, στους θαμώνες του μπαρ του θείου του. Το νεαρό αγόρι ερμηνεύει ο 24χρονος Τάι Σέρινταν και τον θείο, ο 49χρονος σούπερ σταρ Μπεν Άφλεκ που αυτές τις μέρες τον βλέπουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στην μεσαιωνική περιπέτεια «Η Τελευταία Μονομαχία» του Ρίντλει Σκοτ όπου μάλιστα είναι συνσεναριογράφος.

Η ταινία «The Tender Bar» έκανε την πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου που ξεκίνησε στις 6 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ παρέστη στο Φεστιβάλ του Λονδίνου μαζί με τον συμπαραγωγό της ταινίας Grant Heslov και μίλησε για το καινούριο του κινηματογραφικό εγχείρημα.

Στο μεταξύ όπως έγραψε και το flix.gr, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με το σενάριο να το έχει γράψει ο Οσκαρικός συνεργάτης του Μάρτιν Σκορσέζε, Γουίλιαμ Μόναχαν («The Departed») ενώ την παραγωγή υπογράφει η Amazon (με την ταινία να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2021 στις αίθουσες και ακολούθως στις 7 Ιανουαρίου 2022, στην πλατφόρμα Amazon Prime).

Στο καστ της ταινίας που δείχνει άκρως ενδιαφέρουσα, συναντάμε επίσης τους Κρίστοφερ Λόιντ («Back to the Future»), Λίλι Ρέιμπ («American Horror Story») και Μαξ Καζέλα («Inside Llewyn Davis»).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture