Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φίλοι του 47χρονου προφυλακιστέου προπονητή στην Ερμού για συμπαράσταση- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Φίλοι του 47χρονου προφυλακιστέου...

Η απόφαση του δικαστηρίου

Φίλοι του 47χρονου προπονητή πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη αθλήτριά του, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε o ίδιος μέσω facebook για συμπαράσταση, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Εδώ και αρκετή ώρα περίπου 50 φίλοι και συναθλητές του, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και την πίστη τους στην αθωότητά του.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε το μεσημέρι της Δευτέρας την προσωρινή του κράτηση για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον 14χρονης αθλήτριάς του. Το Συμβούλιο μετά τη συνεδρίασή του αποδέχτηκε την εισήγηση της Εισαγγελίας για προφυλάκιση του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου ΧρήστοςΤσόλκας επεσήμανε ότι ση συνεδρίαση του συμβούλιο Πλημμελειοδικών υπήρξε εκ νέου διχογνωμία για το έαν πρέπει να προφυλακιστεί με την Πρόεδρο Πρωτοδικών να διατυπώνει την άποψη πως δεν πρέπει οδηγηθεί στη φυλακή και τα δυο μέλη του Συμβουλίου να έχουν  αντίθετη άποψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις