Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 47χρονος προπονητής- Βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 47χρονος προπονη...

Περισσότερα από 30 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο όπου κρατείται ο κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση

Ανατροπή έρχεται στην υπόθεση του γνωστού προπονητή πυγμαχίας στην Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη αθλήτριά του, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση. Το Συμβούλιο μετά τη συνεδρίασή του φαίνεται πως αποδέχτηκε την εισήγηση της Εισαγγελίας για προφυλάκιση του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε συγγενείς και φίλους του 47χρονου, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς του καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, όπου μέσα κρατείται ο προπονητής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις