Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συντροφιά πριν την αλλαγή του χρόνου στο Mega με Στέλιο Ρόκκο και Μελίνα Ασλανίδου

Συντροφιά πριν την αλλαγή του χρόνου στο...

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 21.00 και θα το παρουσιάσει η Δανάη Μπάρκα

Όσοι επιλέξουν απόψε το τηλεοπτικό κανάλι Mega  θα τους κάνει καλή μουσική παρέα ο Στέλιος Ρόκκος. Πιο συγκεκριμένα στο «Σπίτι με το MEGA» που θ’ αρχίσει στις 9 το βράδυ, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Στέλιος Ρόκκος αναμένεται να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2022.

Για τον Στέλιο Ρόκκο όπως είπε η σημερινή ιδιαίτερη βραδιά είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να μπει στα σπίτια του κόσμου και να τους διασκεδάσει.

«Είχα δύο προτάσεις για παρουσίαση φέτος. Θα μου άρεσε πολύ να παρουσιάσω κάποιο πρόγραμμα, αλλά ακόμα δεν νιώθω ότι είμαι έτοιμος. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με ανεμβολίαστο συνάδελφο, αρκεί να είναι σοβαρός και να κάνει τα τεστ του», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Θέλω να τελειώνει όλο αυτό… Με νευριάζει πάρα πολύ που πρέπει να τραγουδάω μόνο για εμβολιασμένους», δήλωσε και η ευχή του για τη νέα χρονιά είναι να πετάξουμε όλες τις μάσκες, όχι μόνο του κορωνοϊού. Βέβαια μετά τις δηλώσεις του ήρθαν τα νέα απαγορευτικά μέτρα που ουσιαστικά θέτουν έως τουλάχιστον τις 16/1 σε «αργία» τα live μουσικά προγράμματα.

Επί σκηνής στοπ «Σπίτι με το Mega» θα βρίσκεται και η εκρηκτική Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θέλει να δείξει στον κόσμο όσα έζησαν μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο όλο το καλοκαίρι που συνεργάστηκαν, καθώς λόγω κορωνοϊού πολύς ήταν ο κόσμος που δεν μπόρεσε να το δει.

Μαζί τους και ο ανερχόμενος Στέφανος Πιτσινιάγκας, ο οποίος μας χάρισε το απόλυτο χιτ σε στίχους της Εύης Δρούτσα «Χτυπά η καρδιά μου δυνατά», λίγο πριν την εκπνοή του 2021: «Αυτό που έζησα στην σκηνή είναι όνειρο κάθε παιδιού στην ηλικία μου, το 2021 με βρήκε στα καλύτερά μου!», είπε ο ίδιος.

Τη βραδιά παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα, η οποία από τη φετινή χρονιά κρατάει ότι μας έκανε καλύτερους και περιμένει τα ομορφότερα.

Μαζί της είναι και οι συμπαρουσιαστές του «Πάμε Δανάη», Γιώργος Κρικοριάν και Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίοι έδωσαν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος που έρχεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture