Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την γλίτωσαν οι κινηματογράφοι -Δεν εντάσσονται στον περιορισμό ωραρίου που θ’ ισχύει από 30 Δεκεμβρίου

Την γλίτωσαν οι κινηματογράφοι -Δεν εντά...

Όπως διευκρινίστηκε, στην έννοια «διασκέδαση» δεν συμπεριλαμβάνονται οι κινηματογραφικές αίθουσες, έτσι η βραδινή προβολή παραμένει ως είχε

Οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν εντάσσονται στον περιορισμό ωραρίου που θ’ ισχύει σύμφωνα με τα νέα περιοριστικά μέτρα από τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στις 6 π.μ., θα τεθεί σε ισχύ η νέα δέσμη μέτρων, αντί για τις 3 Ιανουαρίου που προγραμματιζόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με φόντο τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Όπως ανέφερε, από την Πέμπτη η διασκέδαση και εστίαση θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα, μόνο για καθήμενους, σε τραπέζια έξι ατόμων, χωρίς όρθιους και χωρίς μουσική. Εξαίρεση αποτελεί μόνο η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή το βράδυ που τα καταστήματα θα λειτουργήσουν έως τις 2 το πρωί, αλλά με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Μία σημαντική διευκρίνιση είναι ότι στην έννοια «διασκέδαση» δεν συμπεριλαμβάνονται οι κινηματογραφικές αίθουσες, έτσι η βραδινή προβολή όπου είναι προγραμματισμένη, παραμένει ως είχε. Να σημειωθεί επίσης όπως αναφέρει το flix.gr πως για πρώτη φορά σε επιβολή μέτρων για την πανδημία, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα θεωρήθηκαν ασφαλείς ή ασφαλέστεροι χώροι σε σχέση με την υπόλοιπη διασκέδαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture