Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι τον κάνει να τρέμει μετά τις καταγγελίες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι τον κάνει να ...

Δεν έχει πείσει τις αρχές ο ισχυρισμός του πως είχε "κατεβάσει" τα βίντεο και τα ανέβασε ξανά άλλος χρήστης

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο. «Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του» υποστήριξε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

 

Πηγή: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις