Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την άνοιξη θα βγει στην Ελλάδα η νέα ταινία ανιμέισον "Τα κακά παιδιά"

Την άνοιξη θα βγει στην Ελλάδα η νέα ται...

Μία κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Πιερ Περιφέλ που είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Αυστραλού Άαρον Μπλέιμπι

H νέα κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων με τίτλο «The Bad Guys» της DreamWorks Animation σε σκηνοθεσία Πιερ Περιφέλ με το σενάριο να είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων του 47χρονου Αυστραλού συγγραφέα Άαρον Μπλέιμπι που είναι και εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε διανομή της Tulip, στις 24 Μαρτίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες.

Παραγωγοί: Ντέιμον Ρος, Ρεμπέκα Χάντλεϊ.

Κανένας δεν απέτυχε τόσο πολύ προσπαθώντας να είναι καλός, όσο Τα Κακά Παιδιά.

Στη νέα κωμωδία δράσης της DreamWorks Animation, η οποία βασίζεται στη διάσημη σειρά βιβλίων των New York Times, μια εγκληματική συμμορία από ζωάκια που ζουν στην παρανομία θα επιχειρήσει την πιο δύσκολη κομπίνα της —να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» - ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula.

Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί! Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

Στην ταινία που στις ΗΠΑ θα βγει στις 22/4/2022 ακούγονται οι ηθοποιοί Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos ως ο Mr. Piranha και η Awkwafina.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture