Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Την Παρασκευή 24/12 το απόγευμα ο Σπύρος Βρεττός υπογράφει βιβλία του στο Πολύεδρο

Την Παρασκευή 24/12 το απόγευμα ο Σπύρος...

Στις 5.30 το απόγευμα - Ο Πατρινός λογοτέχνης έβγαλε πιο τελευταία, μία μελέτη για τον Κώστα Καρυωτάκη και το βιβλίο "Τα σχέδια της ποίησης - από μία άνωση της γλώσσας"

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή των Χριστουγέννων, στις 5:30  το απόγευμα, ο Πατρινός ποιητής Σπύρος Βρεττός διαβάζει ποίησή του και υπογράφει βιβλία του στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος και λογοτέχνης Σπύρος Βρεττός, από τις σημαντικές λογοτεχνικές φωνές της πόλης και ευρύτερα, είναι ο τρίτος κατά σειρά  ποιητής που θα υπογράψει βιβλία του, μετά τις ήδη επιτυχημένες συναντήσεις με το Γιώργο Καράμπελα και την Χριστίνα Καραντώνη.

Τα βιβλία του Σπύρου Βρεττού που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο είναι η μελέτη του «Κώστας Καρυωτάκης - Το εγκώμιο της φυγής» και «Τα σχέδια της ποίησης – από μιαν άνωση της γλώσσας».

Το δεύτερο βιβλίο είναι μια ανθολογία της ποίησης του Σπύρου Βρεττού με ζωγραφική της Αλεξάνδρας Ζώη εμπνευσμένη από τους στίχους του ποιητή.

Ο Σπ. Βρεττός έχει γεννηθεί το 1960 στη Λευκάδα και σπούδασε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ασκώντας το νομικό λειτούργημα στην Πάτρα.

Καθημερινά κατά την εορταστική περίοδο, συγγραφείς  υπογράφουν βιβλία τους και διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο τους. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα βρίσκονται στο Πολύεδρο του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου, οι συγγραφείς,  Παναγιώτα Σμυρλή, Θάλεια Τριανταφύλλου, Ανδρέας Κότσιφας και Βασίλης Χριστόπουλος.                                    

*Στο Πολύεδρο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που απαιτούνται. Στις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας.      

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture