Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει η Άννα Μαστοράκου στο thebest μετά την επίθεση από αντιεμβολιαστές- «Με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Τι λέει η Άννα Μαστοράκου στο thebest με...

Το πρωί του Σάββατου

Για την φραστική επίθεση που δέχθηκε από αντιεμβολιαστές το πρωί του Σαββάτου μίλησε στο thebest.gr η Αντιπρόεδρος του πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου,

Απίστευτη επίθεση αντιεμβολιαστών στην Άννα Μαστοράκου- Με ποια μεθόδευση την έβγαλαν από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν

Η επίθεση στην κ. Μαστοράκου έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον εμβολιασμό σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας. Όλα συνέβησαν όταν ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο.

Όπως περιγράφει, «ήταν μία επίθεση, περισσότερο φραστική. Ουσιαστικά περίμεναν κατά τη διάρκεια της ημερίδας που είχαμε σήμερα, να κατέβω κάτω. Υπέβαλαν έναν τέτοιο αίτημα προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μου. Δεν κατέβηκα, το έκανα στο τέλος της ημερίδας. Ζητούσαν αποκλειστικά εμένα και μου είπαν ότι θέλουν να μου παραδώσουν ένα έγγραφο. Είπα πως δεν επιθυμώ να παραλάβω τίποτα  και φεύγοντας με αποκάλεσαν δολοφόνο. Είπαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους και γενικά ήταν μία έντονη κατάσταση. Έφυγα και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ακολούθησαν στο πάρκινγκ».

Όπως τόνισε, «Είναι η Τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση και είναι πολύ βαρύ να αποκαλείς τον εκπρόσωπο των γιατρών δολοφόνο. Καταλαβαίνετε τι μήνυμα παίρνει η κοινωνία από όλο αυτό. Θα καταφύγω τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να γνωστοποιήσω το συμβάν. Δεν θα προβώ σε μηνυτήρια  αναφορά ενώ θα τοποθετηθεί και ο ιατρικός σύλλογος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις