Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτη επίθεση αντιεμβολιαστών στην Άννα Μαστοράκου- Με ποια μεθόδευση την έβγαλαν από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν

Πάτρα: Απίστευτη επίθεση αντιεμβολιαστών...

Η επίθεση στην κ. Μαστοράκου έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον εμβολιασμό

Οι αντιεμβολιαστές ξεκίνησαν τις επιθέσεις και στην Πάτρα βάζοντας στο στόχαστρό τους, τους γιατρούς. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας και αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου» Άννα Μαστοράκου προκαλώντας ερωτηματικά και αντιδράσεις σε σχέση και με την όλη μεθόδευση αλλά και με τη δριμύτητα του προπηλακισμού.

Τι είπε η Άννα Μαστοράκου στο thebest μετά την επίθεση από αντιεμβολιαστές- «Με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Η επίθεση στην κ. Μαστοράκου έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον εμβολιασμό σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας όπου παρίσταντο και εκρπόσωποι άλλων φορέων. Ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει ένα έγγραφο.
Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε  και της έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο είπαν πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο.
Δεν παρέλαβετο έγγραφο Κι τότε άρχισαν να την αποκαλούν δολοφόνο και να καταγγέλλουν πως δηλητηριάζει πολίτες με το εμβόλιο.
Στη συνέχεια κινήθηκεπρος το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό της αλλά οι αντιεμβολιαστές που της την είχαν στημένη την ακολούθησαν, την τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν να την προπηλακίζουν.

Την Δευτέρα η κ. Μαστοράκου θα κάνει αναφορά  για το θέμα στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις