Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βολές και από Μαστοράκου για την επίσκεψη- βιτρίνα του Θάνου Πλεύρη στην Πάτρα- Τι λέει στο thebest.gr

Βολές και από Μαστοράκου για την επίσκεψ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Όλα όσα είπε στο thebest.gr

Βολές και από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα.

«Είναι εντυπωσιακό, ότι ήρθε στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης  και δεν υπήρξε συνάντηση με τους γιατρούς» λέει στο thebest.gr φανερά προβληματισμένη για την εξαίρεση των γιατρών από τα πλάνα του κ. Πλεύρη.

Να αναφέρουμε ότι ο Υπουργός Υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη στα νέα  ιατρεία του Παραρτήματος του Κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα και αμέσως μετά πραγματοποίησε σύσκεψη υγειονομικών φορέων χωρίς όμως να έχει κληθεί να συμμετάσχει σε αυτήν ο Ιατρικός Σύλλογος.

Μιλώντας, στο thebest.gr η κ. Μαστοράκου, ανέφερε: «Ήταν η πρώτη επίσκεψη του Υπουργού στην Πάτρα, την ίδια στιγμή που οι γιατροί έχουν εξουθενωθεί  από την υπερεργασία.  Είναι εντυπωσιακές οι ώρες που εργάζονται, το φορτίο είναι μεγάλο». Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιατροί δέχονται επιθέσεις από πολίτες και αφορούν τον covid και τους εμβολιασμούς.

«Οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα περιμέναμε ως Ιατρικός Σύλλογος μια συνάντηση με τον Υπουργό που αρκέστηκε να έρθει να κάνει μόνο εγκαίνια. Θα περιμέναμε συστράτευση όλων των φορέων για τα κενά που παρουσιάζονται» τόνισε η κ. Μαστοράκου, ενώ επεσήμανε την αλλοίωση των τμημάτων στα νοσοκομεία λόγω covid, την ίδια χρονική στιγμή που έχουμε μπροστά μας χειμώνα και η πίεση θα είναι αυξημένη. «Θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά στα προβλήματα», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις