Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Ο Κώστας Λογαράς αυτό το Σάββατο στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία

Ο Κώστας Λογαράς αυτό το Σάββατο στο βιβ...

Θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του μυθιστορήματος που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Πατρινού συγγραφέα και φιλόλογου Κώστα Λογαρά με τίτλο «Όταν βγήκε απ’ τη σκιά» (εκδόσεις Καστανιώτη) και το ερχόμενο Σάββατο 18/12/2021, ο αγαπητός Πατρινός συγγραφέας Κώστας Λογαράς  θα βρίσκεται  στο βιβλιοπωλείο  Πρωτοπορία στην οδό Γεροκωστοπούλου 31 πλησίον της Κανακάρη, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι  όπου και θα υπογράψει αντίτυπα του καινούργιου του μυθιστορήματος σε όσους το ζητήσουν.

Μέσα από την ιστορία ενός ζευγαριού, το βιβλίο του Κώστα Λογαρά αντιπαραθέτει δύο χαρακτήρες αλλά και δύο διαμετρικά αντίθετες κοσμοαντιλήψεις: την αλαζονεία της γνώσης και τη γήινη οπτική μιας φυσικής οντότητας.

Βασικός ήρωας είναι ο αρχιτέκτων μηχανικός Ερρίκος Μαλτέζος, υπεύθυνος μιας ομάδας για τη διάνοιξη δρόμων στην ορεινή Μακεδονία, ο οποίος και θα γνωρίσει τη Μαρυλλίδα στο απομακρυσμένο Αλτινό και θα γοητευτεί από τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα της. Ερωτευμένη κι εκείνη, θα τον ακολουθήσει στην πόλη Ληθώ της Πελοποννήσου, τον τόπο καταγωγής του.

Η αφήγηση καταγράφει την ακόρεστη δίψα του για αναγνώριση και δόξα. Παράλληλα, παρακολουθεί τη δυσκολία της Μαρυλλίδας να προσαρμοστεί στο ασφυκτικό περιβάλλον του νότου∙και να κατανοήσει μια αντίληψη ζωής που είναι έξω από την αρχέγονη δική της. Ο Ερρίκος πετυχαίνει να διαβρώσει την αυθεντικότητα της Μαρυλλίδας και να της επιβάλει την εξουσία του Λόγου.

Ο Κώστας Λογαράς βρίσκεται στο χώρο των γραμμάτων και της λογοτεχνίας από τα μέσα του ’70 με μία ιδιαίτερα γόνιμη και αξιοπρόσεκτη συγγραφική παρουσία και πανελλαδική αναγνώριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture