Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Ο δράστης ζούσε στην Ηλεία πριν λίγα χρόνια - «Δεν το περίμενα» λέει ο ανιψιός του θύματος από τον Πύργο

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Ο δράστης ζού...

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος

Στον Πύργο και στην περιοχή της Μυρτιάς ζούσε ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του χθες στο Βλαχιώτη Λακωνίας. Ο δράστης της 15ης γυναικοκτονίας στην Ελλάδα μέσα στο 2021 έως πριν δύο - τρία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Αλλά και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού ζουν ακόμα εδώ, όπως τα ανίψια της άτυχης γυναίκας, που κατοικούν σε χωριό του Πύργου και εργάζονται. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών έκανε δηλώσεις για το θέμα στον ΑΝΤ1.

«Δεν το περίμενα» λέει ο ανιψιός του θύματος

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο ανιψιός του θύματος δήλωσε: «είχα δύο χρόνια να τους δω από κοντά. Εγώ μένω Πύργο Ηλείας και εκείνοι στον Βλαχιώτη. Από την ημέρα που είχαν παντρευτεί, ήταν πολύ ήσυχοι. Δεν είχαν τσακωθεί ποτέ».

Ο Έλβις συνέχισε: «εγώ δεν το περίμενα από αυτόν τον άνθρωπο να κάνει κάτι τέτοιο». Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών, είπε πως τα πήρε ο θείος του στην Αλβανία αλλά δεν γνωρίζει τι θα γίνει.

Ο δράστης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα αύριο, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Πρώτα την αγκάλιαζε και διαφήμιζε την ευτυχία τους στο facebook και μετά από λίγες ώρες την… έπνιξε. Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο 40χρονος γυναικοκτόνος της Λακωνίας δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό το οποίο θα συνέβαινε στη μικρή μονοκατοικία του χωριού, το βράδυ της επόμενης ημέρας, όταν και ο 40χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμίντουσαν τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας.

 Πίσω από το στημένο χαμόγελο του δράστη, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ίδιος όχι μόνο δεν αγαπούσε τη σύζυγό του, αλλά την ζήλευε παθολογικά. Η ομολογία προκαλεί σοκ, καθώς ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε , λέγοντας πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.

«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο F.H. στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα και συνέχισε: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

 Ο γυναικοκτόνος αφού στραγγάλισε τη σύζυγό του, έφυγε από το σπίτι, ενώ τα δύο αγοράκια του ζευγαριού , ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα, κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν το φονικό.

Λίγη ώρα μετά ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και τους είπε «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου».

 Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις