Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "The Black Bachelor" από την Πέμπτη 9/12 και στην Πάτρα

Το "The Black Bachelor" από τη...

Πρόκειται για τις νέες περιπέτειες της γνωστής αντροπαρέας αυτή τη φορά με αφορμή ένα γάμο στη Μάνη

Σε διανομή της Village, κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη 9/12/2021 η ελληνική κωμωδία «The Black Bachelor» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και σενάριο της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου. Αν ο τίτλος σας φαίνεται οικείος είναι γιατί πρόκειται για το 4ο φιλμ του εγχώριου franchise, “The Bachelor” που έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το ερώτημα είναι αν και η νέα ταινία θα καταφέρει να έχει την ίδια εμπορική απήχηση με τις προηγούμενες. Στην Πάτρα το φιλμ θα παίζεται από την Πέμπτη στις δύο μεγάλες αίθουσες των Odeon Veso Mare, την 4 και 5.    

Τέταρτο μέρος για το «The Bachelor» και τους φανατικούς του, λοιπόν. Αυτή τη φορά, ντυμένο στα μαύρα. Η νέα αυτή ταινία καταφθάνει με… τρομακτική φόρα και η αλήθεια είναι πως το διαφημιστικό τρέιλερ μας προιδέασε θετικά για αρκετά κωμικές και εξωφρενικές καταστάσεις.

Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.

Το καστ περιλαμβάνει από τους γνώριμους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία, Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Βουρλιώτη έως τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Βίβιαν Κοντομάρη, τον Τάκη Παπαματθαίου, τον Γιάννη Δρακόπουλο αλλά και την Ελένη Φιλίνη, την Κατερίνα Στικούδη, τον Μάριο Ιορδάνου και το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture