Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ζεντάγια: Με «προχώ» γιορτινό βεστιάριο και boyfriend τον πολύ κοντύτερό της Spiderman

Ζεντάγια: Με «προχώ» γιορτινό βεστιάριο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ κεφάτο στο κόκκινο χαλί της ταινίας «No Way Home» στο Λονδίνο, εκείνη φορούσε Alexander Mc Queen

Eκανε τη διαφορά στο βεστιάριο της γιορτινής περιόδου η πολυτάλαντη Ζεντάγια στο Λονδίνο. Με αφορμή το photocall της νέας ταινίας Spiderman «No Way Home» εμφανίστηκε με ένα σύνολο νεωτεριστικό και εντυπωσιακό, με την υπογραφή του διάσημου βρετανικού label Alexander Mc Queen. Aποφεύγοντας τις έξωμες τουαλέτες που έχει φορέσει και ξαναφορέσει, άκουσε τον μόνιμο στυλίστα της Law Roach επιλέγοντας ένα γκρι blazer, σε oversize γραμμή, κεντημένο με κρύσταλλα και συνδυασμένο με κολάν γεμάτο αστραφτερές γιρλάντες. Το κολάν ήταν ένα κομμάτι που παρέπεμπε σε κοστούμι της σοουμπιζ ή στην εποχή της τζαζ και μάλιστα παρουσιασμένο με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλη star. Για τα μαλλιά της προτίμησε wet look και στο μακιγιάζ της επικράτησαν τα smokey eyes. Σκουλαρίκια σε σχήμα αράχνης παρέπεμπαν βέβαια στο φιλμ.

Στο πλευρό της βραβευμένης 25χρονης ηθοποιού, χορεύτριας και style icon ήταν ο νέος της αγαπημένος Τομ Χόλαντ, ο λονδρέζος ηθοποιός που ενσαρκώνει το Spiderman. Μάλιστα δεν δίστασαν να αστειευτούν στο κόκκινο χαλί για τη διαφορά του ύψους τους, καθώς εκείνος είναι 1.73 και εκείνη του «ρίχνει» πέντε πόντους συν τους άλλους δώδεκα των τακουνιών της. Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον περασμένο Ιούλιο, όταν οι παπαράτσι τους συν έλαβαν να φιλιούνται μέσα σε αυτοκίνητο στο Λος Αντζελες, γνωρίζεται από το 2016. Αρχικά έγιναν φίλοι και φάνηκε η χημεία τους στην οθόνη ενώ εκείνος δεν δίσταζε να την εγκωμιάζει δημοσίως άσχετα αν και οι δυο είχαν άλλους δεσμούς. Tώρα λοιπόν είναι μαζί και συμπρωταγωνιστές στα Marvel studios, παίζουν μαζί τους και οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μαρίζα Τομέι. Θα τους δούμε στα σινεμά από τις 16/12.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View