Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"Ready, set...roll": Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους της 24χρονης αιγιώτισσας Ελένης Λογοθέτη

"Ready, set...roll": Η πρώτη τ...

Προβολή το διήμερο 11-12 Δεκεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλων" στο Αίγιο

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Μάγοι, ξωτικά, βάρδοι και ορκ γίνονται πρωταγωνιστές σε μία απόπειρα μεταφοράς του πραγματικού κόσμου στο σινεμά του φανταστικού. Θα καταφέρουν να βρουν και τα τρία κομμάτια από την μαγική ασπίδα; Θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και θα νικήσουν τον Κατάλευκο δράκο που απειλεί την πόλη τους; Μόνο αν τους το επιτρέψει το ζάρι.

"READY, SET… ROLL" (ΦΩΤΑ ΚΑΜΕΡΕΣ…ΖΑΡΙΑ) είναι ο τίτλος της ταινίας της 24χρονης Ελένης Λογοθέτη από την Άβυθο, τελειόφοιτης του Ιονίου πανεπιστημίου στο τμήμα "Ψηφιακά μέσα και Επικοινωνία", η οποία δημιούργησε το έργο της στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας. Ξεκίνησε ως ταινία μικρού μήκους και τελικά εξελίχθηκε σε μια ωραία και ενδιαφέρουσα ταινία, όπου η φαντασία και η μαγεία μπερδεύονται με την αγωνία και τον αγώνα, σε μια υπόθεση που ισορροπεί "επικίνδυνα" μεταξύ αλήθειας και παραμυθιού.

Το σενάριο, η σκηνοθεσία και η παραγωγή ανήκουν στην ίδια την Ελένη, η οποία συνεργάστηκε με την ερασιτεχνική ομάδα παραγωγής ταινιών Sitdog Produtions. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μικρόνι Αιγιαλείας, με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές κάθε Σαββατοκύριακο, επί δύο μήνες, να βρίσκονται πιστοί στο ραντεβού τους. "Το μοντάζ ολοκληρώθηκε μετά από 4 μήνες και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας" σημειώνει μιλώντας στο filodimos.gr η νεαρή δημιουργό, η οποία εκτός από την παραγωγή οπτικοακουστικών μέσων και τη φωτογραφία, έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την προετοιμασία παιδικών θεατρικών παραστάσεων, ως ηθοποιός σε παραστάσεις ερασιτεχνικών ομάδων και αγαπά ιδιαίτερα τη μουσική, λαμβάνοντας μέρος σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η ταινία "Ready, set, roll - Απόδραση στη φαντασία" θα προβληθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλων" το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ.. Αξίζει να την παρακολουθήσουμε και να στηρίξουμε με το χειροκρότημά μας τα νεαρά δημιουργικά παιδιά της πόλης, που κόντρα στους δύσκολους καιρούς επιμένουν να ονειρεύονται και να μην κάνουν εκπτώσεις στα όνειρα και τις αγνές φιλοδοξίες τους, στην υπηρεσία της τέχνης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Σεναριογράφος/ Σκηνοθέτης / Παραγωγός - Ελένη Λογοθέτη
Διευθυντής Φωτογραφίας / Εικονολήπτης/ Video Editor - Γιάννης Σιμώνης
Βοηθός Παραγωγής/ Βοηθός Σκηνοθέτη/ Make up Artist - Μαίρη Χρονοπούλου
Ηχολήπτης/ Υπεύθυνος Διαχείρισης Χώρων - Κωστής Παλαιολογόπουλος

filodimos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture