Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Καγιά: Οι δυο λόγοι που αποχώρησε από το GNTM

Βίκυ Καγιά: Οι δυο λόγοι που αποχώρησε από το GNTM

«Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα»

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM. Υπενθυμίζεται πως τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM έχει πάρει τη φετινή σεζόν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Υπήρχαν δύο λόγοι (που αποχώρησα). Πρώτον ότι έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να σταματάω εκεί που δεν αντέχω. Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα, δεν ήμουν εγώ αυτή πότε γιατί να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Ήμουν καμένη από την κούραση, 5 χρόνια δεν είχα ξεκουραστεί κανέναν Αύγουστο, το GNTM είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, μιλάμε για 24ωρα και αυτό έκανε build up. Έκανα ένα pause. Τώρα pause, break δεν ξέρω. Κάναμε πολλές συζητήσεις με το κανάλι» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

 «Είδα ότι ηθοποιός δεν μπορώ να γίνω»
«Πήγα στη Νέα Υόρκη και έκανα μαθήματα για θέατρο, τηλεόραση και παρουσίαση. Έκανα σεμινάρια και εκεί είδα ότι ηθοποιός δεν μπορώ να γίνω παρά μόνο celebrity acting δηλαδή να κάνω εμένα. Έκανα πάρα πολλά πράγματα για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω ότι κάνω για την τηλεόραση» εξομολογήθηκε η Βίκυ Κάγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight