Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαλάτσι: Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εκτέλεση του «Dirty Harry»

Γαλάτσι: Που στρέφονται οι έρευνες της Ε...

Οι σχέσεις με τη «Greek Mafia»

Δεν έχει τέλος το μεγάλο ξεκαθάρισμα στην «αθηναϊκή νύχτα», με τον 39χρονο πυγμάχο γνωστό στις πιάτσες ως «Dirty Harry» να είναι το τελευταίο –μέχρι το επόμενο- θύμα του ακήρυχτου πόλεμου που ξεκίνησε πριν από περίπου μία τριετία.

Ο 39χρονος πυγμάχος, που έπεσε νεκρός από σφαίρες έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι, ήταν γνώριμος τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην επονομαζόμενη «Greek Mafia», καθώς κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σειρά αδικημάτων που είχαν να κάνουν με «δουλειές» της «αθηναϊκής νύχτας». Φαίνεται ο «Dirty Harry» είχε μπει στο στόχαστρο εδώ και αρκετούς μήνες, ιδίως μετά την εκτέλεση του 58χρονου «θείου» του στη Μεταμόρφωση, μπροστά από καντίνα, τον Μάιο του 2021.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής κάνουν λόγο για ακόμη ένα «συμβόλαιο θανάτου», από εκτελεστές που αδιαφόρησαν για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και καταγραφή τους από κάμερες ασφαλείας. Το γεγονός, επίσης, ότι χρησιμοποιήθηκε 9άρι πιστόλι και όχι πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, δείχνει ότι ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη είναι αρκετά έμπειρος.

Το όνομα του «Dirty Harry» είχε εμπλακεί στη μεγάλη δικογραφία του 2011 για την επονομαζόμενη «Greek Mafia», με τις Αρχές να αναζητούν εκεί τους εκτελεστές του. Φαίνεται, μάλιστα, πως τον τελευταίο καιρό είχε αποκτήσει πιο ισχυρά ερείσματα στην αθηναϊκή νύχτα, κάτι που οι εντολείς της μαφιόζικης εκτέλεσης δεν του… συγχώρεσαν!

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η δολοφονία του έχει αρκετές ομοιότητες με αυτή ενός άλλο πυγμάχου πριν από μερικούς μήνες (σ.σ. τον Ιούνιο του 2021) στη Βάρη –πάλι πολύ κοντά σε γυμναστήριο..

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις