Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπερδέσης: Τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι και το στήθος

 Μπερδέσης: Τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ ε...

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πολλαπλές κακώσεις θώρακος-κεφαλής φέρει ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε καθηγητής της ιατροδικαστικής της ιατρικής σχολής Αθηνών. 

Ο 39χρονος πρώην πυγμάχος που έπεσε νεκρός χθες το πρωί στη Βάρη «γαζώθηκε» με σφαίρες των 7.62 mm, στην κυριολεξία σε απόσταση λιγότερη των 3 μέτρων.

Ο εκτελεστής τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλισε μέσα απ’ το μαύρο τζιπ και την ώρα που αυτός μόλις που είχε κατέβει απ’ το λευκό Smart για να κατευθυνθεί πεζός σε γυμναστήριο της Βάρης. Ο Πατρινός πυγμάχος στο απόμερο χωμάτινο πάρκινγκ –σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας- φαίνεται πως έστρεψε την κίνηση του κορμιού του προς τη θέση του οδηγού αλλά προς στιγμήν καθησύχασε αφού δεν περίμενε πως απ’ το πίσω κάθισμα θα ξεπρόβαλε η φιγούρα του δολοφόνου του που άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε μέσα απ’ το τζιπ.

Όσο πιο κοντά τόσο πιο αποτελεσματικά …
O εκτελεστής έριξε 14 σφαίρες με το καλάσνικοφ και μια από τις βολίδες χτύπησε χαμηλά στο παρμπρίζ του λευκού Smart. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η βολίδα να προέρχεται από εξοστρακισμό, να βρήκε πρώτα τον 39χρονο, να προσέκρουσε στη συνέχεια σ’ άλλο αντικείμενο (έδαφος) πριν καταλήξει παρμπρίζ.  

 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις