Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν δεν βλέπουν τις ταινίες της

Οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν δεν βλέπουν τ...

Μάλιστα δεν έχουν μέχρι στιγμής δει το νέο της φιλμ με τίτλο "Being the Ricardos" όπου υποδύεται τη Λουσίλ Μπολ

Οι κόρες της Αυστραλής σούπερ σταρ του κινηματογράφου, Νικόλ Κίντμαν δεν ενδιαφέρονται να δουν τη μητέρα τους στη μεγάλη οθόνη.

Η 54χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η 13χρονη Σάντεϊ και η 10χρονη Φέιθ δεν έχουν δει την νέα ταινία της στο Amazon, «Being the Ricardos» του Άαρον Σόρκιν.

«Στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Κίντμαν.

Η λαμπερή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι αρχικά ανέλαβε τον ρόλο της θρυλικής Λούσι Μπολ με μεγάλη χαρά, αλλά στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι θα έκανε τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε: «Θεέ μου, σε τι έχω πει ναι;».

Το σημείο που δυσκόλεψε περισσότερο την ηθοποιό ήταν να μπορέσει να αποδώσει την χαρακτηριστική, ψιλή φωνή της κωμικού, όπως δήλωσε η Κίντμαν.

Το φιλμ «Being the Ricardos» σε σενάριο και σκηνοθεσία Aaron Sorkin, έχει να κάνει με τη σχέση των δύο σταρ της σειράς των 50s, «I Love Lucy», της Lucille Ball και του Desi Arnaz, τον οποίο ενσαρκώνει στο πλάι της Nicole Kidman ο Ισπανός ηθοποιός Javier Bardem. Επίσης παίζουν οι J. K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy και Clark Gregg.

Το φιλμ βγαίνει σε περιορισμένη κινηματογραφική διανομή από τα Amazon Studios στις ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου 2021 ενώ ακολούθως θα διανεμηθεί σε streaming παγκοσμίως μέσω της Amazon Prime Video στις 21/12/2021.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight