Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η σινεφίλ δημιουργία "Η Γαλλική Αποστολή" προβάλλεται από 2/12 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Η σινεφίλ δημιουργία "Η Γαλλική Απο...

Επίσης το σαββατοκύριακο στις 17.30 παίζεται και η νέα ανιμέσιον ταινία της Ντίσνει, "Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 8/12/2021 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη θα προβάλλεται στις 19.15 και στις 21.15 η νέα ταινία του Γουές Άντερσον «Η Γαλλική Αποστολή – The French Dispatch» όπου παίζει μία πλειάδα ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα παίζουν οι Ελίζαμπεθ Μος, Τιμοτέ Σαλαμέ, Λέα Σεϊντού, Σαόιρς Ρόναν, Έντουαρτ Νόρτον, Γουίλεμ Νταφό, Σεσίλ ντε Φρανς, Τίλντα Σουίντον, Κριστόφ Βαλτς, Έντριεν Μπρόντι, Ρούπερτ Φρεντ, Μπιλ Μάρεϊ, Όουεν Γουίλσον, Μπενίτσιο ντελ Τόρο, Λιβ Σράιμπερ.

Διάρκεια: 107 λεπτά

Η νέα ταινία του Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) ζωντανεύει στις οθόνες μία συλλογή ιστοριών από το τελευταίο τεύχος ενός αμερικανικού περιοδικού που δημοσιεύθηκε σε μια φανταστική γαλλική πόλη του 20ού αιώνα. O Wes Anderson είναι και ο παραγωγός της ταινίας «Η Γαλλική Αποστολή» ενώ έγραψε και το σενάριο βασισμένος σε μια ιστορία δική του και των Roman Coppola, Hugo Guinness και Jason Schwartzman.

Στο rotten tomatoes η ταινία συγκεντρώνει ποσοστό 74% ενώ η έως τώρα εισπρακτική πορεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική με κοντά 15 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ συν άλλα 20 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο μεταξύ μόνο το σαββατοκύριακο 4 και 5/12 στις 17.30 θα παίζεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον η παιδική ταινία της Ντίσνει «Ενκάντο: Ένας μαγικός κόσμος» που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους. Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ, Σαρίζ Κάστρο Σμιθ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Έλενα Δελακούρα, Θάνος Λέκκας, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη.

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Στο σινέ Πάνθεον επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ τα παιδιά έως 17 ετών μπορούν να μπουν με self test 24 ωρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture