Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει 49χρονος πνευμονολόγος που «χτυπήθηκε» από κορονοϊό: Ήμουν πεθαμένος και γύρισα

Συγκλονίζει 49χρονος πνευμονολόγος που «...

Ο γιατρός πλέον τριπλά εμβολιασμένος επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου για να βοηθήσει τους συναδέλφους του

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 49χρονου πνευμονολόγου, ο οποίος έδωσε για ένα μήνα μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική, με τον ίδιο να λέει «ήμουν πεθαμένος και γύρισα». Ο γιατρός «χτυπήθηκε» από τον ιό πριν τη διάθεση των εμβολίων, ενώ πλέον πλήρως εμβολιασμένος επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου ως εθελοντής για να βοηθήσει τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πνευμονολόγος μετά από τη μάχη στην εντατική συνέχισε να βρίσκεται για 2,5 μήνες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Μπροστά στους 5 μήνες που πέρασα, της ταλαιπωρίας, της ανικανότητας του κινδύνου του θανάτου που βίωσα , πραγματικά νεκραναστήθηκα, ήμουν πεθαμένος και γύρισα», αναφέρει ο Πνευμονολόγος, Κωνσταντίνος Χρήστου.

«Για 2,5 μήνες πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, διότι είχα μία βαριά μυοπάθεια, μία βαριά αναιμία έπρεπε να μπορέσω να ξαναπάρω τις λειτουργίες του σώματός μου στα χέρια μου, να μπορώ να είμαι ανεξάρτητος , δεν μπορούσα ούτε να ξυριστώ, δεν μπορούσα να κάνω ούτε τις καθημερινές ανάγκες», λέει ο ίδιος. 

Σήμερα ο 49χρονος που είναι τριπλά εμβολιασμένος επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου εθελοντικά για να βοηθήσει τους συναδέλφους του. «Πήγα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και βρέθηκα έξω από το δωμάτιο που κόντεψα να πεθάνω», αναφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις