Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 25 Νοεμβρίου έως και 1η Δεκεμβρίου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 25 Ν...

Τρεις οι νέες ταινίες, το παιδικό φιλμ της Ντίσνει "Encanto", το κοινωνικό φιλμ "Ο Οίκος Gucci" με την Lady Gaga και η ελληνική κινηματογραφική παραγωγή "Λούγκερ" με τον Τάσο Νούσια

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 4 στις 18.30 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 6 στις 17.30 μόνο σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 7 στις 18.30 μόνο τη Δευτέρα

"Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός – Encanto" + Mία Μικρού Μήκους ταινία

Διανομή από την Feelgood

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μαδριγάλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith

Στην ελληνική μεταγλώττιση της νέας αυτής ταινίας ανιμέισον της Ντίσνει, ακούγονται οι: Έλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνος Λέκκας, Μαρία Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμης, Βίνα Παπαδοπούλου, Ερασμία Μαρκίδη & ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Αίθουσα 3 στις 18.00 μόνο σαββατοκύραικο,

Αίθουσα 7 στις 17.00 μόνο σαββατοκύριακο

"The Boss Baby 2: Family Business - Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση"

Παιδική ταινία ψηφιακού ανιμέισον σε σκηνοθεσία του Τομ Μακ Γκραθ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται η φωνή του δημοφιλούς ερμηνευτή Πάνου Μουζουράκη.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Η ταινία έχει κάνει εισπράξεις της τάξης των 128,1 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Αίθουσα 3 στις 20.30 και στις 23.10

"Λούγκερ"

 

Κοινωνικό δράμα εποχής που μας μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα της περιόδου μετά την κατοχή σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους με τους: Τάσο Νούσια, Στεφανία Γουλιώτη, Ερρίκο Λίτση, Μαίρη Σταυρακέλλη και σε γκεστ εμφάνιση τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Κώστας Αγγελιδάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και διηγείται σ’ έναν ασθενή του θαλάμου του την ιστορία της οικογένειάς του, η οποία, ορμώμενη από την ορεινή Κρήτη, έφτασε να γίνει μια παντοδύναμη πετρελαϊκή δυναστεία.

Μια μεγαλοπρεπής ιστορία παθών, δολοπλοκιών και μάχης για εξουσία, η οποία να αντανακλά τη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Διανομή από Odeon.

Αίθουσα 4 στισ 21.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 5 στις 18.50 και 22.00,

Αίθουσα 7 στις 21.00 μόνο τη Δευτέρα

"House of Gucci - Ο Οίκος Gucci"

Πολυαναμενόμενη κοινωνικοδραματική ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2021 σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ με την Λέιντι Γκάγκα, τον Άνταμ Ντράιβερ και τους Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Τζέρεμι Άιρονς, Σάλμα Χάγιεκ.

Στη δεκαετία του ’70, τα αδέλφια Ροντόλφο και Άλντο Γκούτσι διευθύνουν με επιτυχία τον διάσημο οίκο μόδας τους. Αλλά ο γάμος του νεαρού Μαουρίτσιο, γιου του Ροντόλφο, με τη φιλόδοξη Πατρίτσια Ρετζιάνι το 1972 θα ξεκινήσει έναν ανελέητο οικογενειακό πόλεμο εξουσίας. Το φιλμ ε ίναι εμπνευσμένο από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του διάσημου Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Χρήστος Μήτσης στο περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε πως η ταινία δείχνει την πτώση του οίκου των Γκούτσι σαν όπερα μπούφα, αναποφάσιστη ως προς τη δοσολογία δράματος, σασπένς και μαύρου χιούμορ.

Διάρκεια: 157 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

Αίθουσα 6 στις 20.00 και 22.20 καθημερινά

"Καλάβρυτα 1943"

Αξιόλογη κοινωνικοδραματική ταινία για τα φρικτά γεγονότα της εκτέλεσης των Καλαβρυτινών που εκτυλίχθηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές τον Δεκέμβριο του 1943.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος.

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Παίζουν οι Δανάη Σκιάδη, Μαξ Φον Σύντοφ, Νικόλας Παπαγιάννης, Μάξιμος Λιβιεράτος, Άστριντ Ρος, Μάρτιν Λάερ, Μαρία Αλιφέρη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, κ.α.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Η ταινία έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει πανελλαδικά τα 60.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 19.30 καθημερινά εκτός Δευτέρας

"No Time To Die"

Εντυπωσιακή κατασκοπική περιπέτεια Αγγλοαμερικανικής παραγωγής 2021, σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα.

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ και τους Κρίστοφ Βαλτς, Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς, Τζέφρι Ράιτ, Ρέιφ Φάινς.

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει ψυχρανθεί με την Μαντλέν και ζει απομονωμένος στην Τζαμάικα. Όταν, όμως, ο παλιός συνεργάτης του στη CIA Φίλιξ Λέιτερ ζητήσει τη βοήθειά του, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας θα αναλάβει τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα και θα παρασυρθεί σε μια θανάσιμη παγίδα.

Διάρκεια: 154 λεπτά.

Διανομή: TULIP.

*H ταινία «No Time To Die» έχει διεθνώς ξεπεράσει σε 7 εβδομάδες προβολής τα 735 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και ήδη θεωρείται η εμπορικότερη ταινίας της χρονιάς 2021.

Αίθουσα 7 στις 22.50 καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας

"Power of the Dog - Η Εξουσία του Σκύλου"

Ο χαρισματικός κτηνοτρόφος Φιλ Μπέρμπανκ (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) προκαλεί φόβο και θαυμασμό στους γύρω του. Όταν ο αδελφός του φέρνει στο σπίτι τη νέα του γυναίκα (Κίρστεν Ντανστ) και τον γιο της (Κόντι Σμιτ Μακφί), ο Φιλ τους βασανίζει μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να ερωτευτεί.

Το νέο φιλμ της τιμημένης με Όσκαρ σεναρίου, σκηνοθέτιδας Τζέιν Κάμπιον (Μαθήματα Πιάνου) εκτυλίσσεται στη Μοντάνα της δεκαετίας του '20.

Παίζουν ακόμα οι Τζέσε Πλίμονς και Κιθ Καραντάιν.

Η ταινία βραβεύτηκε στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας με τον Αργυρό Λέοντα καλύτερης σκηνοθεσίας και ήδη ακούγεται πως θα ξεχωρίσει και στα ερχόμενα βραβεία Όσκαρ.

Αίθουσα 8 στις 17.45 μόνο σαββατοκύριακο

"The Addams Family 2 - Η Οικογένεια Άνταμς 2"

Ταινία ψηφιακού Animation σε σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Οι γονείς της φαμίλιας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο Στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη Γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της…

H ταινία έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 106 εκατ. δολάρια.

 

Αίθουσα 8 στις 19.45

"Eternals"

Η ταινία “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants.

Στo φιλμ πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena.

Ο Kit Harington του Game of Thrones ενσαρκώνει τον Dane Whitman ενώ στην εξτρά σκηνή στο τέλος είδαμε πως στην επόμενη ταινία θα παίξει και ο Χάρι Στάιλς.

H ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 340 εκατ. δολάρια και συνεχίζει ακάθεκτη.

Διάρκεια: Δυόμιση ώρες.

Αίθουσα 8 στις 23.00 καθημερινά εκτός Κυριακής

"Παράλληλες Μητέρες - Madres Paralelas"

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκιχόν, Χουλιέτα Σεράνο, Ρόσι ντε Πάλμα.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Η Πενέλοπε Κρουζ τιμήθηκε για την ερμηνεία της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Διανομή από την Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture