Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο ελληνικό φιλμ «Λούγκερ» με τον Τάσο Νούσια από 25/11 στις αίθουσες

Το νέο ελληνικό φιλμ «Λούγκερ» με τον Τά...

Χαρακτηρίζεται ως ένα σπαρακτικό δράμα εποχής που μας μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα της περιόδου μετά την κατοχή

Ο Τάσος Νούσιας, ο Γιωργής Τσουρής (βραβευμένος με το βραβείο Χορν 2020), η Στεφανία Γουλιώτη και ο Ερρίκος Λίτσης,  πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Κώστα Χαραλάμπους («Δεμένη Κόκκινη Κλωστή»), με τίτλο «Λούγκερ» που χαρακτηρίζεται ως ένα σπαρακτικό δράμα εποχής που μας μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα της περιόδου μετά την κατοχή.

Έντονο κοινωνικό-πολιτικό παρασκήνιο, οικογενειακές διαμάχες και ανθρώπινες σχέσεις αντιμέτωπες με την αστείρευτη δύναμη του πλούτου.

Η ταινία «Λούγκερ» προγραμματίζεται να βγει στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου 2021 σε διανομή της ODEON και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά.  Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας.

Ακολουθώντας την οικογένεια Αγγελιδάκη σε βάθος 25 χρόνων, θα ξετυλιχθεί ένα κουβάρι περίπλοκων σχέσεων και λεπτών ισορροπιών, με τη σταδιακή αποξένωσή τους να τους στιγματίζει βαθιά.

Πώς αλήθεια επηρεάζει ο πλούτος τους ανθρώπους;  Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη;

Παίζουν ακόμα ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Σοφία Μανωλάκου, η Έφη Γούση, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Μάνος Ιωάννου, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture