Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 4 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2021

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από τ...

Στις νέες ταινίες συγκαταλέγονται οι "Eternals" της Marvel και η περιπέτεια "Red Notice"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 4 έως και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 4 στις 18.00 μόνο Σάββατο και Κυριακή,

Αίθουσα 5 στις 17.10 μόνο Σάββατο και Κυριακή και στις 19.10 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το ‘σκασε – Peter Rabbit 2: The Runaway"

Ταινία σε σκηνοθεσία Will Gluck που είναι η συνέχεια του πρώτου φιλμ, «Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το ‘Σκασε».

Πρωταγωνιστούν οι: Rose Byrne, Domhnall Gleeson ενώ δανείζουν και τις φωνές τους οι: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki, κ.α.

Σενάριο: Will Gluck, Patrick Burleigh από το βιβλίο της Beatrix Potter.

Ο αξιαγάπητος κατεργάρης λαγός είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμούνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Το φιλμ θα προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Αίθουσα 3 στις 17.40 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Ο Ρον Χάλασε - Ron's Gone Wrong"

Ταινία ψηφιακού animation Βρετανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία: Σάρα Σμιθ, Ζαν Φιλίπ Βάιν.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, ακούγονται οι: Χρήστος Θάνος, Νικόλας Ζωζός, Ευάγγελος Καζλαρής, Έφη Θανοπούλου.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

 
 
Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο Ρον Χάλασε”, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος». Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας. Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Διανομή από την Feelgood.

Η ταινία μέχρι στιγμής έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 34 εκατ. δολαρίων.

Αίθουσα 3 στι 19.45 και 22.20

"Red Notice"

Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Ράιαν Ρέινολντς και η Γκαλ Γκαντότ σμίγουν στη νέα αυτή καταιγιστική περιπέτεια σε σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Η ταινία είναι παραγωγής της πλατφόρμας του Netflix.

Ο Τζον Χάρτλι , ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης.

Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop”.

Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα…τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον!

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Αίθουσα 4 στις 20.00 καθημερινά πλην της Δευτέρας και στις 23.15 εκτός Κυριακής και Δευτέρας,

Αίθουσα 5 στις 20.00 και στις 23.15 μόνο τη Δευτέρα και στις 21.30 όλες τις υπόλοιπες μέρες

"Eternals" της Marvel

Η ταινία “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Διάρκεια: 137 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 17.00 μόνο Σάββατο και Κυριακή,

Αίθουσα 8 στις 18.15 μόνο Σάββατο και Κυριακή

«The Addams Family 2 - Η Οικογένεια Άνταμς 2»

Ταινία ψηφιακού Animation σε σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Οι γονείς της φαμίλιας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο Στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη Γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της… Η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους βγάλει από την ασφάλεια του σπιτιού τους και θα τους φέρει σε επαφή με πολλούς ανυποψίαστους χαρακτήρες. Τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει στραβά;

To φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η ταινία έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις 93 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Διανομή από την Tulip.

Αίθουσα 6 στις 19.00 καθημερινά

"Dune" σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ

Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Η ταινία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσφατο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Παίζουν οι ηθοποιοί Τιμοτέ Σαλαμέ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ, Τζος Μπρόλιν, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα, Σαρλότ Ράμπλινγκ, κ.α.

Σενάριο: Έρικ Ροθ.

Διάρκεια: 155 λεπτά.

Το φιλμ έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις 300 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Αίθουσα 6 στις 22.10 καθημερινά

"Venom 2 - Let There be Carnage»

Η συνέχεια του 1ου «Venom» που είχε βγει τον Οκτώβριο του 2018.

Σκηνοθεσία: Άντι Σέρκις.

Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χάρντι, Γούντι Χάρελσον, Μισέλ Γουίλιαμς, Ναόμι Χάρις.

Η καριέρα του ρεπόρτερ Έντι Μπροκ, ο οποίος πασχίζει να προσαρμοστεί με τον εξωγήινο συμβιωτή του Venom, ανακάμπτει όταν εξασφαλίζει αποκλειστική συνέντευξη με τον serial killer και θανατοποινίτη Κλέτους Κάσαντι. Τα πράγματα όμως γίνονται έκρυθμα όταν στο σώμα του τελευταίου εισχωρήσει ο πανίσχυρος, φονικός συμβιωτής Carnage.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ κυμαίνονται μέχρι στιγμής στα 397 εκατ. δολάρια.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 7 στις 17.30 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Luca - Λούκα"

Aμερικανική ταινία ανιμέισον της Pixar και της Disney παραγωγής 2021, σε σκηνοθεσία Ενρίκο Καζαρόζα.

Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Τίμος Παπαευθυμίου, Νικόλας Ζωζός, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργος Σκουφής, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδας Κακούρης, ∆ημήτρης Ζαπατίνας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλης Μήλιος, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Αίθουσα 7 στις 19.30 καθημερινά

"No Time To Die"

Εντυπωσιακή κατασκοπική περιπέτεια Αγγλοαμερικανικής παραγωγής 2021, σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα.

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ και τους Κρίστοφ Βαλτς, Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς, Τζέφρι Ράιτ, Ρέιφ Φάινς.

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει ψυχρανθεί με την Μαντλέν και ζει απομονωμένος στην Τζαμάικα. Όταν, όμως, ο παλιός συνεργάτης του στη CIA Φίλιξ Λέιτερ ζητήσει τη βοήθειά του, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας θα αναλάβει τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα και θα παρασυρθεί σε μια θανάσιμη παγίδα.

Διάρκεια: 154 λεπτά.

Διανομή: TULIP.

*H ταινία «No Time To Die» έχει διεθνώς ξεπεράσει τα 608 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Αίθουσα 7 στις 23.00 καθημερινά

"Last Night in Soho - Συνέβη στο Σόχο"

Από τις 4 Νοεμβρίου θα προβάλλεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους το νέο ψυχολογικό, δραματικό θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ (Baby Driver), γύρω από την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που έχει πάθος με το σχέδιο μόδας και που αποκτά μυστηριωδώς την ικανότητα να ταξιδέψει στο χρόνο και να βρεθεί στην καρδιά της δεκαετίας του 1960 στο Λονδίνο. Εκεί, συναντά το απρόσμενο είδωλο με το οποίο θα πάθει εμμονή, μια εκθαμβωτικά γοητευτική pop τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στα καταγώγια του περιβόητου «swinging London». Όμως, το υποσχόμενο Λονδίνο της δεκαετίας του ‘60 θα αποδειχθεί ότι δεν είναι ο παράδεισος που φαίνεται με την πρώτη ματιά και ο ψυχικός της κόσμος θα αρχίσει να καταρρέει με συνταρακτικές συνέπειες...

Παίζουν η Άνια Τέιλορ Τζόι, η Τόμασιν ΜακΚένζι, ο Ματ Σμιθ και ο Τέρενς Σταμπ.

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 29/10.

Αίθουσα 8 στις 20.15 καθημερινά

"Παράλληλες Μητέρες - Madres Paralelas"

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκιχόν, Χουλιέτα Σεράνο, Ρόσι ντε Πάλμα.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Η Πενέλοπε Κρουζ τιμήθηκε για την ερμηνεία της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Διανομή από την Odeon.

Η ταινία έκοψε το πρώτο 4ήμερο προβολής της σε 34 αίθουσες πανελλαδικά, κοντά στα 10.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 22.50 καθημερινά

«Halloween Kills - Η Νύχτα Με Τις Μάσκες 2»

Ταινία Τρόμου σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

Πρωταγωνιστούν η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Τζούντι Γκριρ και οι Άντι Μάτιτσακ, Γουιλ Πάτον, Τόμας Μαν και Άντονι Μάικλ Χολ.

Διάρκεια 106 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

Η αναβίωση της θρυλικής «Νύχτας Με Τις Μάσκες» το 2018 από τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν γνώρισε τεράστια επιτυχία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία έγινε έτσι το πιο πετυχημένο κεφάλαιο στην σαραντάχρονη ιστορία της σειράς Halloween, που είχε γεννήσει το μυαλό του Τζον Κάρπεντερ. Φέτος, η εμβληματική ηρωίδα Τζέιμι Λι Κέρτις, επιστρέφει στο θρυλικό ρόλο που την ανέδειξε και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία για τη συνέχεια του αναγεννημένου μύθου, που θα αιματοκυλίσει ξανά την οθόνη.

Η ιστορία ενός μασκοφορεμένου δολοφόνου χωρίς ταυτότητα και χωρίς προφανή κίνητρα για φρικτούς φόνους με ένα μαχαίρι, που επιστρέφει στη γενέτειρά του για να συνεχίσει τις σφαγές που άρχισε σαν παιδί, είναι τόσο λιτή αλλά και τόσο εύστοχη, ώστε να αποκτάει από μόνη της αρχετυπικές διαστάσεις για τα δεδομένα των μύθων του τρόμου. Το «κακό», όπως υπογραμμίζει η μυθολογία του Τζον Κάρπεντερ, δεν βρίσκονταν μακριά μας αλλά είχε αναγεννηθεί ανάμεσά μας.

Η ταινία το 1ο τετραήμερο προβολής της στη χώρα μας, σε 64 αίθουσες έκοψε 8.700 εισιτήρια. Στις ΗΠΑ κοντεύει σε εισρπάξεις τα 90 εκατ. δολάρια σε περίπου 3 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture