Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 4 Νοεμβρίου 2021 στις Ελληνικές αίθουσες παρέα οι Ρ. Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντ. Τζόνσον

Στις 4 Νοεμβρίου 2021 στις Ελληνικές αίθ...

Πρωταγωνιστούν στην περιπέτεια δράσης "Red Notice" που είναι παραγωγής του Netflix

Μαζί με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται να δούμε και εδώ στη χώρα μας, τη νέα περιπέτεια δράσης με κάποια στοιχεία θρίλερ, με τίτλο "Red Notice" όπου πρωταγωνιστεί, η  απόλυτη Χολυγουντιανή τριάδα των γοητευτικών ηθοποιών, Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς και Ντουέιν Τζόνσον. Οι τρεις σταρ πρωταγωνιστούν στην πιο ακριβή παραγωγή της πλατφόρμας του Netflix, μια ταινία γεμάτη δράση, χιούμορ, επαγγελματίες και απατεώνες, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Odeon, η οποία και θα διανέμει στις Ελληνικές αίθουσες την ταινία «Red Notice» από την Πέμπτη  4 Νοεμβρίου 2021. Το φιλμ περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.  

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ). Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα...τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον!

O Αμερικανός σκηνοθέτης της ταινίας, Rawson Marshall Thurber (γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1975) έχει σκηνοθετήσει τις επιτυχημένες εμπορικά ταινίες, DodgeBall: A True Underdog Story, We’re the Millers, Central Intelligence και το Skyscraper όπου πρωταγωνιστούσε ο Ντουέιν Τζόνσον.

Διάρκεια 115 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture