Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 2 Δεκεμβρίου στη χώρα μας η νέα παιδική ταινία "Κλίφορντ ο Κόκκινος Σκύλος"

Έρχεται 2 Δεκεμβρίου στη χώρα μας η νέα ...

Η ταινία όπου παίζει και ο Τζον Κλιζ ήδη γνωρίζει επιτυχία στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής

Επιτυχία γνωρίζει αυτό το διάστημα στις Αμερικάνικες αίθουσες η παιδική ταινία «Clifford the Big Red Dog» του στούντιο της Paramount Pictures και ήδη σε σχεδόν 2 εβδδομάδες προβολής κοντεύει τα 35 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Απ’ όσο είδαμε στη χώρα μας η ταινία αυτή με τίτλο «Κλίφορντ ο Κόκκινος Σκύλος» θα βγει σε διανομή της εταιρείας Tulip, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα. Πρόκειται για μια μαγική, αστεία, ζωηρή και συγκινητική ταινία με ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για όλη την οικογένεια!

Βασισμένη στη σειρά περισσότερων από 60 βιβλίων που δημιούργησε ο συγγραφέας Norman Bridwell και που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο από μικρούς αναγνώστες, αυτή η κινηματογραφική διασκευή του Κλίφορντ φέρνει όλη τη μαγεία των αγαθών οικογενειακών ταινιών της παράδοσης του Beethoven και του Home Alone αλλά και τις αξέχαστες περιπέτειες του θείου Μπακ με τον αξέχαστο ηθοποιό Τζον Κάντι, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Μπέκερ

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλυ, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει.

Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλυ μένει στη φροντίδα του καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της, ο οποίος είναι ένας άνεργος γραφίστας που πάντα καταφέρνει να μπλέξει σε απίθανους μπελάδες.

Η Έμιλυ και ο θείος της λοιπόν, που εκτελεί για λίγες ώρες τα δυσβάσταχτα και δύσκολα χρέη του κηδεμόνα, θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων (τον υποδύεται ο 82χρονος Τζον Κλιζ των θρυλικών Μόντι Πάιθον).

Το καστ περιλαμβάνει και τους Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, Kenan Thompson.

Σύμφωνα με το στόρι, ο απελπισμένος θείος προκειμένου να μη τα ακούσει από την αδερφή του, προσπαθεί να φανεί υπεύθυνος και προειδοποιεί την ανιψιά του ότι δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να φέρουν στο σπίτι ένα κατοικίδιο ζώο. Όμως ο ιδιόμορφος αλλά τρομερά ευγενικός άνθρωπος, φαίνεται να έχει κάθε ζωάκι που η μικρή μπορεί να φανταστεί, από κουνέλια, γουρουνάκια, γάτες, ποντίκια και ψάρια. Τελικά ο μυστηριώδης φιλόζωος θα δώσει ένα μικρό κουτάβι στην Έμιλυ για να το αγαπήσει και να το μεγαλώσει. Η μόνη ιδιομορφία του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι πως έχει… κόκκινο τρίχωμα.

Όταν η μικρή ρωτάει τον μυστηριώδη κύριο για το πόσο πολύ θα μεγαλώσει το μικρό κουτάβι, εκείνος απαντά με μια λάμψη στο μάτι του, «εξαρτάται από το πόσο θα το αγαπάς».

Η μικρή ηρωίδα, δεν θα περίμενε ποτέ να ξυπνήσει το επόμενο πρωί και να βρει ένα γιγαντιαίο κόκκινο κυνηγόσκυλο δέκα μέτρων ύψους στο μικρό διαμέρισμά της. Η στοργή και η ανιδιοτελής αγάπη της… «παραμεγάλωσαν» το τρυφερό κουτάβι και τώρα αρχίζουν τα αληθινά προβλήματα.

Ενώ η μαμά της λείπει ακόμη για δουλειά, η μικρή μαζί με τον διασκεδαστικό αλλά παρορμητικό θείο της, ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια διάσωσης του «γιγαντιαίου» κουταβιού καθώς μπαίνει στο μάτι της πολιτείας που δεν καλοβλέπει τις ζημιές που προκαλεί άθελά του στη δημόσια περιουσία, εξαιτίας του τρεξίματος του θηριώδους κορμιού του, στα πάρκα. Από την άλλη, μια ομάδα επιστημόνων διεκδικεί την ιδιοκτησία του αγαθού και γιγάντιου σκύλου, όταν τα καμώματά του γίνονται viral στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.  Οι επιστήμονες θέλουν να απαγάγουν τον γλυκύτατο, ατζαμή κοκκινοτρίχη, και να τον χρησιμοποιήσουν στα δικά τους πειράματα και τις δικές τους ανακαλύψεις που θα τους αποφέρουν κέρδη.

Η ταινία παίζεται ταυτόχρονα και στην πλατφόρμα Paramount+, στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture