Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του Ηλείου Διον. Καλογερόπουλου – Τον είχαν «ξεχάσει» στα αζήτητα

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του Ηλείου...

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ άναψε το φως στο «Τούνελ» στο οποίο η γραφειοκρατία είχε παγιδέψει έναν ακόμα συνάνθρωπο

Ο Διονύσης Καλογερόπουλος 41 χρόνων, εντοπίστηκε από την έρευνα του “Φως στο Τούνελ” νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου Ελπίς όπου βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου  στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το ΑΤ Αγίου Παντελεήμωνα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα!

Η ιστορία αυτή με τα αζήτητα που επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα, προκαλεί θλίψη και οργή. Μία εβδομάδα πριν, η εκπομπή είχε βρει νεκρή τη μοναχική γερόντισσα Σοφία Αρχιμαδρίτου. Η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από την πρώτη μέρα της εξαφάνισης της αλλά Αστυνομία και Λιμενικό δεν συνεργάστηκαν.

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο του “Τούνελ” με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό. Με ενέργειες της εκπομπής, έγινε η επαφή της αρχικά με το ΑΤ Αγ. Παντελεήμωνα και στη συνέχεια με το νοσοκομείο Ελπίς.

πηγή patrisnews.com/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις