Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνία για τον Διον. Καλογερόπουλο από την Ζαχάρω- Χάθηκε μετά από ιατρικό ραντεβού…

Αγωνία για τον Διον. Καλογερόπουλο από τ...

Ήταν 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου όταν το κινητό του εξέπεμψε για τελευταία φορά από το κέντρο της Αθήνας.

Ο ναυτικός σε τάνκερ Διονύσης Καλογερόπουλος 41 χρόνων, πήγε κανονικά στο προγραμματισμένο ραντεβού του και λίγο μετά εξαφανίστηκε. Ήταν 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου όταν το κινητό του εξέπεμψε για τελευταία φορά από το κέντρο της Αθήνας. Λίγο πριν είχε επικοινωνήσει με μία φίλη του λέγοντάς της πως θα πήγαινε σπίτι της για να διανυκτερεύσει, αλλά ποτέ δεν έφτασε.

Η αδελφή του που τον περίμενε στο ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω όπου μένουν, διαπίστωσε ότι δεν είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο από την Αθήνα, όπως της είχε πει. Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε αναχωρήσει από τη Ζαχάρω με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την πρωτεύουσα.

Χρησιμοποίησε λεωφορείο γιατί το αυτοκίνητό του καταστράφηκε σ’ ένα σοβαρό τροχαίο που είχε δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνισή του. Σώθηκε από θαύμα, βγαίνοντας από την πόρτα του συνοδηγού.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεθεατής έστειλε ένα οπτικό ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει έναν άνδρα με κοινά στοιχεία, να κατεβαίνει από λεωφορείο στην Αθήνα. Η αδελφή του Διονύση Καλογερόπουλου επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον ίδιο. Η κάμερα τον κατέγραψε την ίδια ημέρα που χάθηκε.

 

Η αδελφή του με πόνο ψυχής συγκέντρωσε τις δυνάμεις της και ήρθε στην Αθήνα να βρει την άκρη σε αυτή την περίεργη εξαφάνιση. «Έχουμε μεγάλη αγωνία για το που μπορεί να είναι και τι κάνει, εάν είναι καλά. Περνάμε πολύ δύσκολα. Εδώ που έχουμε φτάσει, κάνουμε πολλά σενάρια και πάει ο νους μας στο κακό. Φοβάμαι μήπως κινδυνεύει, μήπως χρειάζεται τη βοήθειά μας και δεν μπορούμε να του την προσφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάλεσα μία φίλη του και έμαθα πως της είχε στείλει μήνυμα ότι θα έμενε σ’ αυτήν το βράδυ, κάτι που δεν έγινε. Δύο ημέρες μετά πληροφορήθηκα ότι είχε μιλήσει και μ’ έναν άλλο φίλο του στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Από εκεί κι έπειτα, σκοτάδι.»

«Πραγματικά έχω συγκινηθεί πολύ από το ενδιαφέρον του κόσμου, γιατί υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τον αγαπούν και ανησυχούν πάρα πολύ γι’ αυτόν. Ό,τι και να συμβαίνει, θέλω να τον βρω», κατέληξε συναισθηματικά φορτισμένη.

Η ίδια απευθύνει έκκληση στους τηλεθεατές. «Όποιος έχει δει κάτι και μπορεί, ας μας βοηθήσει και θα του είμαι ευγνώμων. Μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο. Είναι ότι πιο σημαντικό έχω. Για μένα ο Διονύσης είναι το δώρο του Θεού στη ζωή μου», ανέφερε συγκινημένη.

Το «Τούνελ» μίλησε με τη φίλη του αγνοούμενου, που φαίνεται να ήταν και η τελευταία που επικοινώνησε μαζί του. Η ίδια λέει σοκαρισμένη:

«Στις 16:30 την ημέρα που εξαφανίστηκε, μου έστειλε μήνυμα για να τον φιλοξενήσω σπίτι μου. Του είπα πως θα τελείωνα μία δουλειά που είχα στις 22:00 το βράδυ και κανονίσαμε να βρεθούμε εκείνη την ώρα. Του έστειλα γύρω στις 22:30 μήνυμα, αλλά δε μου απάντησε. Δεν ανησύχησα γιατί σκέφτηκα πως θα είχε πάει να μείνει σε κάποιον άλλο φίλο του. Την επόμενη ημέρα άρχισα να ανησυχώ γιατί μίλησα με την αδελφή του και μου είπε πως δεν είχε νέα του για πάνω από είκοσι τέσσερις ώρες. Μετά κάλεσα έναν κοινό μας φίλο, αλλά δεν είχε ιδέα, καθώς είχαν μέρες να μιλήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση πως κάτι κακό πρέπει να του έχει συμβεί, γιατί εάν ήταν οτιδήποτε άλλο, θα την είχε ενημερώσει.

Ο Διονύσης Καλογερόπουλος έχει ύψος 1.80 και καστανά-γκρίζα μαλλιά. Όταν χάθηκε, φορούσε χακί ζακέτα, μαύρη μπλούζα, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

 

Πηγή: Φως στο Τούνελ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις