Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκπληξη επιφύλαξε στο κοινό το περιοδικό People αναδεικνύοντας τον Paul Rudd ως τον πιο σέξι άνδρα για φέτος

Έκπληξη επιφύλαξε στο κοινό το περιοδικό...

Ο 52χρονος γοητευτικός ηθοποιός κέρδισε τον επίζηλο τίτλο καθώς μοιάζει να μην μεγαλώνει ποτέ

Το συγκεκριμένο τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού People κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναμένεται πάντα με ενδιαφέρον από το γυναικείο κοινό και όχι μόνο. Αναφερόμαστε στο τεύχος που κυκλοφορεί με τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς – Sexiest Man Alive και φέτος ο τίτλος και το εξώφυλλο πήγαν στον 52χρονο Αμερικανό ηθοποιό από το Νιου Τζέρσει που τον έχουμε δει σε αρκετές κομεντί ενώ είναι και ο πρωταγωνιστής του Ant-Man της Marvel, Πολ Ραντ – Paul Rudd. Χωρίς να θεωρείται ο απόλυτα όμορφος ηθοποιός, ο Πολ Ραντ είναι αλήθεια πως συγκαταλέγεται στους γοητευτικούς σταρ που στα 50 του παραμένει άκρως θελκτικός ενώ δείχνει και νεότερος. Στο τεύχος του People (22 Νοεμβρίου 2021) φιγουράρει ο Πολ Ραντ ως πιο σέξι άνδρας της χρονιάς στο εξώφυλλο και όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από το περιοδικό, κέρδισε επάξια τον τίτλο καθώς είναι ο άνθρωπος που δεν γερνά ποτέ.

«Θα προσπαθήσω αρκετά για να δείξω πως το αξίζω. Έχω μια επίγνωση, αρκετή για να ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι ακούνε ότι θα με επέλεγαν γι' αυτό, θα έλεγαν “τι;” Αυτό δεν είναι ψεύτικη ταπεινοφροσύνη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα έπρεπε να πάρουν τον τίτλο αυτό πριν από εμένα», δήλωσε με χιούμορ ο ταλαντούχος ηθοποιός στο περιοδικό. Ο Ραντ μπαίνει στην «σέξι» λίστα του People με τους πιο αρρενωπούς και σέξι άντρες της σώουμπιζ όπως έγινε στο παρελθόν με τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζον Λέτζεντ, Ίντρις Ελμπα, Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Μπέκαμ, Κρις Χέμσγουορθ, Ανταμ Λεβίν και Τσάνινγκ Τέιτουμ και άλλους σταρ παλαιότερα.

«Ελπίζω τώρα ότι επιτέλους θα είμαι καλεσμένος σε κάποια από εκείνα τα σέξι δείπνα με τον Κλούνεϊ και τον Πιτ και τον Μπ. Τζόρνταν. Και φαντάζομαι ότι θα είμαι σε πολλά περισσότερα γιοτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεγαλώσω τις διαμονές μου στα γιοτ. Και πιθανότατα θα προσπαθήσω να δείχνω καλύτερος καθώς συλλογίζομαι κάτω από απαλό φωτισμό. Μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω πιο εσωτερικός και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ για αυτό», είπε με τον πάντα αστείο τρόπο του ο Πολ Ραντ στο περιοδικό.

Φυσικά με την συγκεκριμένη ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοί του έσπευσαν να τον συγχαρούν, ανάμεσά τους και η Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον, ο Μαρκ Ράφαλο, ο Σεθ Ρόγκεν και ο σκηνοθέτης Τζαντ Απατόου. Ο Μαρκ Ράφαλο στο λογαριασμό του στο twitter εξέφρασε την απορία του διερωτώμενος, «είναι πράγματι ο Paul Rudd…#SexiestManAlive?! Το ήξερα πως μία μέρα θα γινόταν. Συγχαρητήρια φίλε μου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να μην μεγαλώνεις και κρατήσεις τον υπέροχο αυτό τίτλο».

O Paul Rudd πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ghostbusters, Afterlife" σε σκηνοθεσία Τζέισον Ράιτμαν που στο Ηνωμένο Βασίλειο βγαίνει 18/11, στις ΗΠΑ στις 19/11 και στη χώρα μας στις 2/12.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight