Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Επιτυχημένη η εκδήλωση με τον συγγραφέα του "Σασμού" Σπύρο Πετρουλάκη

Πάτρα: Επιτυχημένη η εκδήλωση με τον συγ...

Πολλοί Πατρινοί όπως ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης πέρασαν από τη "Γωνιά του Βιβλίου" για να γνωρίσουν από κοντά τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου που εκτυλίσσεται στην Κρήτη

Εξαιρετικά πήγε, όπως μάθαμε η επίσκεψη του συγγραφέα του μπεστ σέλερ «Σασμός», Σπύρου Πετρουλάκη στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο της οικογένειας Παπαχρίστου, «Η Γωνιά του βιβλίου» στην οδό Αγ. Νικολάου 32 την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 το βράδυ.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του «Σασμός» (εκδόσεις Μίνωας) που φέτος διασκευάστηκε και έγινε τηλεοπτική σειρά για το κανάλι Alpha με μεγάλη επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πολλοί φίλοι του βιβλίου και της σειράς έδωσαν το παρών στην «Γωνιά του βιβλίου», μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον συμπαθή Σπύρο Πετρουλάκη, όπως ο συμπολίτης έμπορος και ερασιτέχνης ηθοποιός Λεωνίδας Ευφραιμίδης.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης πριν έρθει για την υπογραφή των βιβλίων του «Σασμός», «Το Ναυάγιο» που είναι και το πιο καινούριο του, κ.α., είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τον καφέ του με φόντο τον Πατραϊκό κόλπο και την Παλιοβούνα.

Στο μεταξύ όπως είδαμε, την Κυριακή 14/11/2021 στις 11:30 το πρωί ο λογοτεχνικός «Σασμός» θα συναντήσει τον τηλεοπτικό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο Design στα Γλυκά Νερά Αττικής. Θα είναι μαζί με τον συγγραφέα οι ηθοποιοί Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Ήμελλος που παίζουν στη σειρά του Alpha για να μιλήσουν για τον «Σασμό».

*Τέλος η «Γωνιά του Βιβλίου» ετοιμάζει για το Σάββατο 20/11/2021 στις 7 το απόγευμα εκδήλωση παρουσίασης του μυθιστορήματος που βασίζεται σε πραγματική ιστορία, «Το Κορίτσι της στάχτης» του Μένιου Σακελλαρόπουλου όπου θα παραστεί και η Καλαβρυτινή ηρωίδα του βιβλίου, Βίβιαν Στεφάνου. Ο συγγραφέας και γνωστός δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου στην οδό Τεμπονέρα 4 στα Ψηλαλώνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture