Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ποιες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ θα υποδυθούν Μισέλ Φάιφερ, Γκίλιαν Αντερσον, Βαιόλα Ντέιβις;

Ποιες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ θα υποδυθούν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι διάσημες stars θα παίξουν σε σήριαλ με φόντο το Λευκό Οίκο όπως αποκάλυψε το Entertainment Weekly με τις πρώτες φωτο

Καθοδόν για το Λευκό Οίκο οι διάσημες ηθοποιοί Μισέλ Φάιφερ, Γκίλιαν Αντερσον και Βαθιόλα Ντέιβις. Πολυβραβευμένες και με φημισμένες υποκριτικές επιδόσεις και οι τρεις επιλέχθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα τηλεοπτική σειρά «The First Lady» του Showtime που θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022. Το πολυαναμενόμενο πολιτικό δράμα θα μεταφέρει τις ζωές των ιστορικών γυναικών και όχι μόνο που πέρασαν από το 1600 Pennsylvania Ave. στην Washington, D.C.

Το Entertainment Weekly δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις μεταμορφώσεις των τριών ηθοποιών στις πιο  δημοφιλέστερες γυναίκες που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Φάιφερ παίζει την Μπέτυ Φορντ, η Γκίλιαν Άντερσον την Έλεανορ Ρούσβελτ  και η Βαϊόλα Ντέιβις  τη Μισέλ Ομπάμα. Εννοείται πως φορούν τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα των Πρώτων Κυριών ενώ υιοθετούν τα μαλλιά, το ντύσιμο και το γενικότερο style  τους.

Το καστ συμπληρώνουν ο Άαρον Έκχαρτ ως pρόεδρος Φορντ, η Ντακότα Φάνινγκ ως Σούζαν Φορντ, ο O-T Fagbenle ως Μπαράκ Ομπάμα και ο Κίφερ Σάδερλαντ που αναμένεται να ενσαρκώσει το  Ρούσβελτ. Aναμένουμε λοιπόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View