Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκινά να προβάλλεται και στην Πάτρα στις 11/11 το παιδικό φιλμ "Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση"

Ξεκινά να προβάλλεται και στην Πάτρα στι...

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται η φωνή του Πάνου Μουζουράκη

Η παιδική ταινία ψηφιακού ανιμέισον «Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση - The Boss Baby: Family Business» σε σκηνοθεσία του Τομ Μακ Γκραθ που ήδη οι διεθνείς της εισπράξεις έχουν σχεδόν φτάσει τα 130 εκατομμύρια δολάρια, κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11/11/2021 σε διανομή της Tulip και στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται η φωνή του δημοφιλούς ερμηνευτή Πάνου Μουζουράκη.

Η ταινία θα προβληθεί από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και στην Πάτρα.

Διάρκεια 107 λεπτά.

Η επιστροφή των απολαυστικά ικανών μωρών με το άψογο τεχνοκρατικό στυλ, το πάθος για περιπέτεια και τις άριστες κατασκοπικές ικανότητες, είναι γεγονός!

Η νέα ταινία είναι η συνέχεια της προτεινόμενης για βραβείο Oscar καλύτερου animation, επιτυχίας της DreamWorks του 2017 που οι εισπράξεις της έφτασαν τα 528 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το φιλμ «Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση» διαθέτει ένα ακόμη πιο εξωφρενικό και απολαυστικό σενάριο και πάει ένα βήμα πιο μακριά το σκίτσο και το σχεδιασμό της προηγούμενης ταινίας που είχε επίσης σκηνοθετήσει ο Τομ Μακ Γκραθ.

Η Dreamworks Animation με αυτήν τη φιλόδοξη δημιουργία, συνεχίζει την παράδοση των διασκεδαστικών ταινιών «Αρχηγός Από Κούνια». Αυτήν τη φορά έχουμε μια φανταστική «Οικογενειακή Υπόθεση» με ήρωες τους μικρούς, τετραπέρατους υπερ-κατασκόπους που κρατάνε χαρτοφύλακα αντί για σάκα και παρόλο που έχουν πιπίλα, δεν χαρίζονται στους κακούς αυτού του κόσμου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Αυτή η… «μωρουδίστικη» κατασκοπική περιπέτεια κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ ο δημιουργός Τομ Μακ Γκραθ – μεταξύ άλλων δημιουργός της τριλογίας της απίθανης «Μαδαγασκάρης»- δημιουργεί ξανά αστείες και ξέφρενες περιπέτειες με άξονα τις mainstream ευαισθησίες και τα έξυπνα κοινωνικά υπονοούμενα για μικρούς και μεγάλους θεατές.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

 Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα.

Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί.

Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ.

Σύμφωνα με την εξέλιξη του σεναρίου, τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Λίζα Κούντροου, Εύα Λονγκόρια και ο Jeff Goldblum ως ο Dr. Erwin Armstrong.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο παιδικό, εικονογραφημένο βιβλίο «The Boss Baby» της Marla Frazee.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture