Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Την Παρασκευή το απόγευμα στην Πάτρα ο συγγραφέας του "Σασμού"

Την Παρασκευή το απόγευμα στην Πάτρα ο σ...

Ο Σπύρος Πετρουλάκης θα έρθει στη "Γωνιά του Βιβλίου" και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του που έχει μεταφερθεί φέτος στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία

Στο βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του βιβλίου» στην Αγ. Νικολάου 32, στην Πάτρα όπου έχει ξαναβρεθεί, θα έρθει την Παρασκευή 5/11/2021 στις 7 το απόγευμα ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του αλλά και άλλων μυθιστορημάτων του όπως και του πιο καινούριου του που έχει τίτλο «Το Ναυάγιο».

Το μπεστ σέλερ «Σασμός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας ευτύχησε φέτος να γίνει τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο κανάλι Alpha, Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00 και έχει κερδίσει τις καρδιές και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Κώστα Κωστόπουλου ενώ το καστ απαρτίζεται από πρώτης γραμμής πρωταγωνιστές όπως η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Δημήτρης Ήμελλος, κ.α.

Η υπόθεση της σειράς που έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα «Σασμός» μας μεταφέρει στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου και επίκεντρο είναι ο αναπάντεχος, παθιασμένος αλλά και απαγορευμένος έρωτας μεταξύ της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) και του Αστέρη Σταματάκη (στο ρόλο ο ταλαντούχος γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, Ορφέας Αυγουστίδης) που είναι γιος του δολοφόνου του πατέρα της Αργυρώς.

Ο έρωτας τους θα ταράξει τις ισορροπίες ολόκληρου του χωριού καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε σκληρή σύγκρουση εδώ και 20 χρόνια!

Ένας ακόμη φόνος με αμφισβητούμενα κίνητρα θα δώσει την αφορμή για να ξυπνήσει εκ νέου η άσβεστη βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων με μία αιματηρή αναμέτρηση να καραδοκεί.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, η σειρά που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη (η κρητική λέξη Σασμός σημαίνει το «φίλιωμα») έχει δυνατό καστ και εξίσου δυνατή πλοκή που κερδίζει τους τηλεθεατές αποτελώντας το νέο χιτ της τηλεοπτικής σεζόν.

*Η υπογραφή των βιβλίων από τον Σπύρο Πετρουλάκη θα γίνει τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του covid 19 και η παρουσία του στη «Γωνιά του Βιβλίου» θα είναι έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture