Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Dior Maison: Και παραστατικά σερβίτσια εμπνευσμένα από τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας

Dior Maison: Και παραστατικά σερβίτσια ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Maria Grazia Chiuri βάζει την ελληνική ιστορία και στο τραπέζι φαγητού μετά την πολύκροτη cruise collection στο Καλλιμάρμαρο και τη φωτογράφιση στη Νεμέα

Μια συλλεκτική tablewear σειρά παρουσίασε η γαλλική luixury αυτοκρατορία Dior με αφορμή την επέτειο του 1821 και μετά την «αποκάλυψη» της ελληνοπρεπούς cruise collection στο Καλλιμάρμαρο. Εφόσον τα ρούχα θα πρωταγωνιστήσουν στα fashion media από τα Χριστούγεννα ως πρώιμο εαρινό βεστιάριο, προστέθηκε μια σχετική φωτογράφιση στο ναό του Δία στη Νεμέα με φωτογράφο τη Julia Hetta και θέμα το χιτώνα και τις Καρυάτιδες. Τώρα κυκλοφόρησαν εικόνες από σερβίτσια που προτείνονται με την ίδια ιδέα.

Σαν μια πρόσκληση για απόδραση, η Dior Maison εστιάζει σε ζωηρές αποχρώσεις  ή λευκό- μαύρο. Η σειρά περιλαμβάνει σετ πιάτα, κούπες, ποτήρια, ένα δίσκο και δύο σαλατιέρες, όλα διακοσμημένα με μοτίβα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και κατασκευασμένα με το γαλλικό savoir-faire. Τα γυάλινα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από γυαλί Murano με την παραδοσιακή φυσητή τεχνική, ενώ τα λινά σουπλά είναι κεντημένα στο χέρι. Δείτε τα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View