Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Lock 'n' Road: Η παρέα των Πατρινών επιστρέφει απόψε στο Open με νέο επεισόδιο, από το μαγικό Παρίσι!

Lock 'n' Road: Η παρέα των Πατρινών επισ...

Έλληνες που ζουν στο Παρίσι αλλά και ντόπιοι, μοιράζονται μαζί τους εμπειρίες και τους ξεναγούν στην πόλη του Φωτός εν μέσω lockdown

Μετά από τρία επιτυχημένα επεισόδια, με στάσεις σε Σκόπια, Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ, Λιουμπλιάνα και Στρασβούργο, η παρέα των γνωστών νεαρών Πατρινών που ήδη αγαπήθηκε, επιστρέφει απόψε το βράδυ στους δέκτες μας μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα! Απόψε το βανάκι, κάνει στάση στην πόλη του Φωτός, στο Παρίσι!

Έλληνες που ζουν στο Παρίσι αλλά και ντόπιοι, μοιράζονται μαζί τους εμπειρίες και τους ξεναγούν στην πόλη του Φωτός εν μέσω lockdown.

 

 

Η εκπομπή

Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο δικός μας Περικλής Νασόπουλος του thebest.gr, μαζί με το συνεργείο της εκπομπής που αποτελείται από μια παρέα νέων ανθρώπων, επιβιβάζονται ξανά στο βαν του «Lock 'n' Road» και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη. Την σκηνοθεσία έχει ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, την αρχισυνταξία και το σενάριο ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος και ο Θάνος Νασόπουλος. Την φωτογραφία ο Γιώργος Λιόπετας ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Σωκράτης Πάτσος. Η παραγωγή είναι της Queen Molly Productions, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Μαυρίδη.

Η παρέα κάνει 8.000 χιλιόμετρα οδικώς διασχίζοντας τις ευρωπαϊκές πόλεις και δείχνει πώς γίνονται πια τα ταξίδια στην εποχή της «πανδημίας». Γνωρίζουν τις πόλεις μέσα από τους ίδιους τους ανθρώπους και συζητάνε με ντόπιους αλλά και με Έλληνες που ζουν εκεί και είναι από διάφορους επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους. Πώς αντιμετωπίζουν τη νέα αυτή πραγματικότητα και πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά τους; Η εκπομπή μεταφέρει εικόνες που φανερώνουν τις μεγάλες αλλαγές. Τα άλλοτε πολυσύχναστα μέρη που έσφυζαν από ζωή, κατά τη διάρκεια των lockdown, είχαν αλλάξει. Ακόμα όμως και τώρα οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους και να επιστρέψουν σιγά σιγά στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight