Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η διάσημη ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ λέει ότι «πήρε μέρος σε τέσσερις ή πέντε καλές ταινίες»

Η διάσημη ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ λέει...

«Το χειρότερο είναι όταν είσαι σε μία ταινία και ξέρεις ότι θα είναι πιθανώς μια κακή ταινία, αλλά την υποστηρίζεις μέχρι το τέλος», ανέφερε

Η Κρίστεν Στιούαρτ κάνει τον απολογισμό της έως τώρα καριέρας της ως ηθοποιός.

Σε νέα συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sunday Times, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Spencer» για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, υποστήριξε ότι συμμετείχε μόνο σε πέντε πολύ καλές ταινίες από το σύνολο των 45 ή 50».

«Έχω εμφανιστεί πιθανώς σε πέντε πολύ καλές ταινίες, από 45 ή 50 ταινίες. Για κάποιες λέω: “ Ουάου, αυτό το άτομο έκανε μια υπέροχη δουλειά”».

Η 31χρονη Καλιφορνέζα Κρίστεν Στιούαρτ είπε ότι στις αγαπημένες της ταινίες περιλαμβάνονται το «Clouds of Sils Maria» του 2014 και το «Personal Shopper» του 2016, τις οποίες σκηνοθέτησε ο Ολιβιέ Ασάγιας.

«Θα έπρεπε να κοιτάξω τη λίστα μου. Αλλά είναι ελάχιστες» συνέχισε. «Αυτό δεν σημαίνει ότι μετανιώνω για την εμπειρία της συμμετοχής».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης ότι «μετάνιωσε που είπε “ ναι” σε μερικές ταινίες» επειδή δεν ήταν «διασκεδαστικές».

«Το χειρότερο είναι όταν είσαι σε μία ταινία και ξέρεις ότι θα είναι πιθανώς μια κακή ταινία, αλλά την υποστηρίζεις μέχρι το τέλος» πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ερώτηση για ποια ταινία μιλάει, η Κρίστεν Στιούαρτ απάντησε διπλωματικά: «Όχι! Δεν είμαι κακός άνθρωπος - δεν πρόκειται να εγκαλέσω κόσμο δημόσια».

Η 31χρονη σταρ, η οποία υποδύεται ρόλους σε κινηματογραφικά έργα από την ηλικία των οκτώ ετών, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι «Charlie’s Angels», «Panic Room», «Seberg» και το franchise ταινιών «Twilight» που την έκανε ευρέως διάσημη και σταρ.

Με αφορμή τη νέα της ταινία "Spencer" που πιθανόν να την φέρει υποψήφια στα βραβεία κριτικών ενώσεων και μπορεί και στα Όσκαρ η Κρείστεν Στιούαρτ ποζάρει και στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικάνικου περιοδικού Entertainment Weekly.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight